Sportfogado iroda BetClic – 20.000FT b√≥nusz ‚Äď regisztr√°ci√≥ ¬Ľ

Fogad√°si tippek Budapest HONV√ČD vs Fk ZALGIRIS

Betclic

Lucas POUILLE vs Richard GASQUET

Felkeltette √©rdeklŇĎd√©s√©t a bukm√©keri fogad√°s √©s azon gondolkozik, melyik c√©g aj√°nlata a legjobb? Biztosan megfontoland√≥k a b√≥nuszok √©s az akci√≥k ‚ÄĒ lehet valami jobb, mint b√≥nuszok √©s akci√≥k? Ami a konkr√©tumokat illeti, √©rdemes a figyelmet a Betclic aj√°nlataira ford√≠tani.

Betclic b√≥nusz ‚Äď 20 000 FT

Mit lehet v√°rni?

MielŇĎtt r√°t√©rn√©nk a konkr√©tumokra, √©rdemes a tapasztalatot megn√©zni. Olyan c√©grŇĎl van sz√≥, amely sok √©ve van m√°r a piacon (ez vitathatatlan bizony√≠t√©k arra, hogy a c√©g az √ľgyfelek bizalm√°nak √∂rvend). Mit v√°rhatnak a j√°t√©kosok? ElsŇĎk√©nt a kock√°zatmentes fogad√°st kell hangs√ļlyozni. Enn√©l jobb aj√°nlat nehezen elk√©pzelhetŇĎ. Mire lehet m√©g sz√°m√≠tani?

Az egyik aj√°nlat az √°rfolyamok felemel√©s√©n alapul. Vonz√≥ √°rfolyamok mindig elŇĎnyt jelentenek. Ezen k√≠v√ľl van m√©g a c√©g megaj√°nl√°s√°√©rt j√°r√≥ b√≥nusz √©s a Multi+. Hagyjuk ki a megaj√°nl√°si b√≥nuszt, mit lehet tudni a Multi+-r√≥l? Kezdj√ľnk azzal, hogy ez az akci√≥ bizonyos esem√©nyeket foglal mag√°ban √©s term√©szetesen ezekbŇĎl az esem√©nyekbŇĎl kell egy kupont l√©trehozni. Pontosabban sz√≥lva, a kuponon legal√°bb 5 tipp kell legyen, az egy tipp minim√°lis √°rfolyama 1,20. A d√≠j csak akkor lehets√©ges, ha a kupon nyertesnek bizonyul (minim√°lis d√≠j a kupon √©rt√©k√©nek 5%-a, maxim√°lis pedig a 100%)

 

Betclic MagyarBetclic az egyik leggyorsabban n√∂vekvŇĎ fogad√°si c√©g az ut√≥bbi idŇĎben. Nagyon intenz√≠ven propag√°lja mag√°t a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ kamp√°nyokban, a Betclic arcai k√∂z√© tartoznak az ismert √©s n√©pszerŇĪ szem√©lyis√©gek k√ľl√∂nb√∂zŇĎ orsz√°gokb√≥l, mint p√©ld√°ul Marcel Desailly √©s m√°sok. Term√©szetesen a legjobb marketing aktivit√°sok is haszontalanok, ha nem megy vel√ľk k√©z a k√©zben a fogad√°sok √©s szolg√°ltat√°sok magas sz√≠nvonala. De ez nem a Betclic esete, ez a fogad√°si platform k√≠n√°lja a legjobb szorz√≥kat √©s fogad√°sokat az iparban, gyors kifizet√©seket √©s p√©nz√°tutal√°sokat √©s egy nagyon kellemes √©s √°ttekintŇĎ oldalakat.

Betclic 20 000FT b√≥nusz ‚Äď regisztr√°ci√≥ ¬Ľ

A szorz√≥s fogad√°sok aj√°nlata sz√©les ‚Äď rendelkez√©s√ľnkre √°ll minden lehetŇĎ eur√≥pai liga. Mint a labdar√ļg√°s, m√°s sport√°g is el√©rhetŇĎ a¬†sportfogad√°s k√≠n√°lat√°ban. A szorz√≥k magas, valamint k√∂z√©p szinten mozognak √©s val√≥j√°ban nem k√ľl√∂nb√∂znek jelentŇĎsen m√°s online fogad√≥irod√°t√≥l. Gyakran elŇĎfordul, hogy √©ppen a¬†Betclic¬†aj√°nlja a legjobb oddsot valamelyik m√©rkŇĎz√©sre az √∂szes fogad√≥iroda k√∂z√ľl. Ez k√ľl√∂n√∂sen a d√©l-eur√≥pai versenyeket illeti, valamint Portug√°li√°t, ahol erŇĎs h√°ttere van a Betlic -nek.

Ennek a fogad√≥irod√°nak nagy elŇĎnye a nagyon vonz√≥ prom√≥ci√≥i √©s b√≥nuszai az √ļj √©s kor√°bban regisztr√°lt fogad√≥k sz√°m√°ra. √Čs az√©rt is, mert, miut√°n megkapta a 100% -os √ľdv√∂zlŇĎ b√≥nuszt, tov√°bbi b√≥nusz aj√°nlatok is v√°rhat√≥k.

Ahhoz, hogy kihaszn√°ljuk az √ľdv√∂zlŇĎ b√≥nuszt, ehez sz√ľks√©ges:

  • Regisztr√°lnikattint√°ssal a men√ľre a jobboldalon
  • V√©gre kell hajtaniaz elsŇĎbefizet√©st
  • Fogadni
  • Ha az elsŇĎfogad√°sa vesz√≠t, a fogadott √∂sszeget b√≥nusz form√°j√°ban vissza √≠rj√°k a sz√°ml√°j√°ra

A feljebb le√≠rott √ľdv√∂zlŇĎ aj√°nlaton k√≠v√ľl kihaszn√°lhatunk m√°s k√ľl√∂nb√∂zŇĎ b√≥nuszokat is. P√©ld√°ul fogadhatunk egy m√©rkŇĎz√©s elŇĎtti akkumul√°lt fogad√°sra, amely √∂t m√©rkŇĎz√©sbŇĎl √°ll √∂ssze az elŇĎkelŇĎ eur√≥pai lig√°gb√≥l, √©s ha nem j√∂n be egy m√©rkŇĎz√©s a szelv√©nyen, akkor az 50% befizetett √∂sszeg√©t vissza kapja.

A promóció akciókból sokkal több van, gyakran ezek megszaporodnak. Ezért ajánlatos figyelni a honlapunkat, ahol a bónusz kínálatok rendszeres frissítései jelennek meg.

A Betclic elŇĎnyei:

  • Vonz√≥√ľdv√∂zlŇĎaj√°nlat
  • Amagasoddsok aportug√°l lig√°ra
  • Nagyon j√≥‚ÄĚlive‚ÄĚ fogad√°sok aj√°nlata
  • Sok m√°s prom√≥ci√≥ akci√≥

A p√©nz be √©s kifizet√©se nagyon gyorsan √©s z√∂kkenŇĎmentesen.zajlik le. Van egy eg√©sz sor fizet√©si lehetŇĎs√©g√ľnk. A legt√∂bb esetben az √∂sszes fizet√©si m√≥d d√≠jmentes, ingyenes. Mint a t√∂bbi fogad√≥irod√°n√°l, a legegyszerŇĪbb fizet√©si lehetŇĎs√©g a Skrill online p√©nzt√°rca.

Ha figyelmen k√≠v√ľl hagyjuk a¬†sportfogad√°sokat, a Betclic ‚Äďn√©l n√©h√°ny m√°s b√≥nusz v√°r r√°nk a kaszin√≥ban, √©s szint√©n a p√≥ker teremben is. B√≥nusz a p√≥kerre ak√°r 2000 ‚ā¨ √∂sszegben is lehets√©ges √©s k√©ts√©gtelen√ľl ez az egyik legjobb p√≥ker k√≠n√°lat a piacon.

Ha mindent összefoglalunk, Betclic határozttan egy olyan fogadóiroda, amely nem hiányozhat semmi fogadó portfóliójában, aki a legtöbbet akar szerezni a sportfogadásban.

Betclic

Betclic egy gibralt√°ri sz√©khelyŇĪ online fogad√≥iroda, amely sz√°mos lehetŇĎs√©get k√≠n√°l a sportfogad√°s, szerencsej√°t√©k, p√≥ker √©s kaszin√≥ ter√©n. A c√©g tev√©kenys√©g√©t a gibralt√°ri szab√°lyoz√≥ hat√≥s√°g ellenŇĎrzi.
Ha √Ėn sportrajong√≥ √©s bar√°taival szeret k√ľl√∂nb√∂zŇĎ m√©rkŇĎz√©sek eredm√©nyeire fogadni, a Betclic t√∂k√©letes v√°laszt√°s.

Betclic 20 000FT b√≥nusz ‚Äď regisztr√°ci√≥ ¬Ľ

Nemcsak p√©nznyerem√©nyt k√≠n√°l a helyes tipp√©rt, hanem egy sporton bel√ľl¬† a sportesem√©nyek v√°ltoz√©konys√°g√°t, tov√°bb√° speci√°lis fogad√°sok sz√©les sk√°l√°j√°t √©s annak kombin√°ci√≥it is. Az¬†√©lŇĎ fogad√°s¬†mindv√©gig megfelelŇĎ fesz√ľlts√©get biztos√≠t , hiszen a szorz√≥k a kiv√°lasztott esem√©ny kimenetele szerint m√≥dos√≠that√≥ak.

Betclic b√≥nusz ‚Äď 20000 Ft az √ļj j√°t√©kosok r√©sz√©re
b√≥nuszok fajt√°i elsŇĎ befizet√©si b√≥nusz
bónusz nagysága %-ban 100%
bónusz max. értéke 20.000 Ft
bónusz megadása automatikusan
b√≥nusz megszerz√©s√©nek felt√©telei ElsŇĎ fogad√°s elveszt√©se eset√©n

‚Ėļ¬†BETCLIC ‚Äď 20.000 Ft B√ďNUSZ ‚Äď regisztr√°ljon

Sportfogad√°son k√≠v√ľl a Betclic¬†a legn√©pszerŇĪbb √©s mindemellett rendk√≠v√ľl dinamikus online p√≥ker szoftverrel b√ľszk√©lkedhet. A kaszin√≥ban klasszikus j√°t√©kokat tal√°l a BlackjacktŇĎl a Rulettig. A j√°t√©k r√©szleg tov√°bbi sz√≥rakoztat√≥ j√°t√©kot k√≠n√°l, mint a leg√ļjabb t√≠pus√ļ j√°t√©kg√©pek vagy a technikailag t√∂k√©letes video p√≥ker.

Biztons√°g √©s a lehetŇĎ legjobb fogad√°si k√∂r√ľlm√©nyek garant√°l√°sa √©rdek√©ben¬†Betclic¬†az √°gazat legjobb c√©geivel mŇĪk√∂dik egy√ľtt a vil√°gon: a banki szolg√°ltat√°sokat¬† Barclays √©s NatWest biztos√≠tja, sz√°m√≠t√°stechnikai rendszere √©s adatai a Dell szerver√©rŇĎl sz√°rmaznak, √©s a Fortinet Firewall rendszer √°ltal v√©dettek , az SSL titkos√≠t√°st pedig a Thawte ny√ļjtja.

Regisztr√°ci√≥. A Betclic j√°t√©kos sz√°mla nyit√°sa egyszerŇĪ √©s teljesen ingyenes.¬† A jelentkez√©si lap egy kis szem√©lyes k√©rdŇĎ√≠vre hasonl√≠t, melyben √°ltal√°nos inform√°ci√≥kat (n√©v, c√≠m), valamint az √Ėn azonos√≠t√≥ adatait (Betclic n√©v, jelsz√≥, biztons√°gi k√©rd√©s) kell megadni. Term√©szetesen egyet kell √©rteni Betclic felhaszn√°l√°si felt√©teleivel. A Betclic regisztr√°ci√≥ kiz√°r√≥lag 18 √©ven fel√ľliek sz√°m√°ra lehets√©ges. A regisztr√°l√°st k√∂vetŇĎen¬† hozz√°f√©rhetŇĎs√©get nyer¬†Betclic¬†√∂sszes oldal√°hoz.

Betclic ‚Äď befizet√©si m√≥dok
felt√∂lt√©s m√≥dja d√≠j feldolgoz√°si idŇĎ min. befizet√©s
bet365-skrill ingyen azonnal 10 EUR
bet365-neteller ingyen azonnal 15 EUR
bet365-visa ingyen azonnal 100 EUR fel√ľl ‚Äď 0%, egy√©bk√©nt ‚Äď 2%
bet365-banktransfer ingyen 2-3 munkanap 1500 Ft

J√°t√©kos sz√°mla.¬† A regisztr√°ci√≥t k√∂vetŇĎen t√∂ltse fel a sz√°ml√°t a rendelkez√©sre √°ll√≥ lehetŇĎs√©gek egyik√©nek kiv√°laszt√°s√°val.¬† Ilyen pl. a hitelk√°rtya, banki √°tutal√°s, e-p√©nzt√°rca, vagy m√°s enged√©lyezett m√≥dszer. Az elsŇĎ felt√∂lt√©s minim√°lis √©rt√©ke 10 EUR, ugyanez vonatkozik a tov√°bbi felt√∂lt√©sek √©rt√©k√©re is.

Minden egyes hitelk√°rty√°val t√∂rt√©nŇĎ felt√∂lt√©s eset√©n, melynek √©rt√©ke nem haladja meg a 100 EUR, a c√©g 2% kezel√©si k√∂lts√©get von le. KezdŇĎ b√≥nuszk√©nt a¬†Betclic¬†40 EUR ny√ļjt a Betclic Sport fogad√°sokra, 500 $ kezdŇϬ†Betclic b√≥nusz¬†a Betclic Pokerre¬† valamint 100 EUR a Betclic Kaszin√≥ kipr√≥b√°l√°sa eset√©n. A nyerem√©ny kifizet√©se banksz√°ml√°ra illetve¬† hitelk√°rty√°ra t√∂rt√©nik.

 

Powered by Live Score & Live Score App