Sportfogado iroda BetClic – 20.000FT bónusz – regisztráció »

Fogadási tippek Budapest HONVÉD vs Fk ZALGIRIS

Betclic

Lucas POUILLE vs Richard GASQUET

Felkeltette érdeklődését a bukmékeri fogadás és azon gondolkozik, melyik cég ajánlata a legjobb? Biztosan megfontolandók a bónuszok és az akciók — lehet valami jobb, mint bónuszok és akciók? Ami a konkrétumokat illeti, érdemes a figyelmet a Betclic ajánlataira fordítani.

Betclic bónusz – 20 000 FT

Mit lehet várni?

Mielőtt rátérnénk a konkrétumokra, érdemes a tapasztalatot megnézni. Olyan cégről van szó, amely sok éve van már a piacon (ez vitathatatlan bizonyíték arra, hogy a cég az ügyfelek bizalmának örvend). Mit várhatnak a játékosok? Elsőként a kockázatmentes fogadást kell hangsúlyozni. Ennél jobb ajánlat nehezen elképzelhető. Mire lehet még számítani?

Az egyik ajánlat az árfolyamok felemelésén alapul. Vonzó árfolyamok mindig előnyt jelentenek. Ezen kívül van még a cég megajánlásáért járó bónusz és a Multi+. Hagyjuk ki a megajánlási bónuszt, mit lehet tudni a Multi+-ról? Kezdjünk azzal, hogy ez az akció bizonyos eseményeket foglal magában és természetesen ezekből az eseményekből kell egy kupont létrehozni. Pontosabban szólva, a kuponon legalább 5 tipp kell legyen, az egy tipp minimális árfolyama 1,20. A díj csak akkor lehetséges, ha a kupon nyertesnek bizonyul (minimális díj a kupon értékének 5%-a, maximális pedig a 100%)

 

Betclic MagyarBetclic az egyik leggyorsabban növekvő fogadási cég az utóbbi időben. Nagyon intenzíven propagálja magát a különböző kampányokban, a Betclic arcai közé tartoznak az ismert és népszerű személyiségek különböző országokból, mint például Marcel Desailly és mások. Természetesen a legjobb marketing aktivitások is haszontalanok, ha nem megy velük kéz a kézben a fogadások és szolgáltatások magas színvonala. De ez nem a Betclic esete, ez a fogadási platform kínálja a legjobb szorzókat és fogadásokat az iparban, gyors kifizetéseket és pénzátutalásokat és egy nagyon kellemes és áttekintő oldalakat.

Betclic 20 000FT bónusz – regisztráció »

A szorzós fogadások ajánlata széles – rendelkezésünkre áll minden lehető európai liga. Mint a labdarúgás, más sportág is elérhető a sportfogadás kínálatában. A szorzók magas, valamint közép szinten mozognak és valójában nem különböznek jelentősen más online fogadóirodától. Gyakran előfordul, hogy éppen a Betclic ajánlja a legjobb oddsot valamelyik mérkőzésre az öszes fogadóiroda közül. Ez különösen a dél-európai versenyeket illeti, valamint Portugáliát, ahol erős háttere van a Betlic -nek.

Ennek a fogadóirodának nagy előnye a nagyon vonzó promóciói és bónuszai az új és korábban regisztrált fogadók számára. És azért is, mert, miután megkapta a 100% -os üdvözlő bónuszt, további bónusz ajánlatok is várhatók.

Ahhoz, hogy kihasználjuk az üdvözlő bónuszt, ehez szükséges:

  • Regisztrálnikattintással a menüre a jobboldalon
  • Végre kell hajtaniaz elsőbefizetést
  • Fogadni
  • Ha az elsőfogadása veszít, a fogadott összeget bónusz formájában vissza írják a számlájára

A feljebb leírott üdvözlő ajánlaton kívül kihasználhatunk más különböző bónuszokat is. Például fogadhatunk egy mérkőzés előtti akkumulált fogadásra, amely öt mérkőzésből áll össze az előkelő európai ligágból, és ha nem jön be egy mérkőzés a szelvényen, akkor az 50% befizetett összegét vissza kapja.

A promóció akciókból sokkal több van, gyakran ezek megszaporodnak. Ezért ajánlatos figyelni a honlapunkat, ahol a bónusz kínálatok rendszeres frissítései jelennek meg.

A Betclic előnyei:

  • Vonzóüdvözlőajánlat
  • Amagasoddsok aportugál ligára
  • Nagyon jó”live” fogadások ajánlata
  • Sok más promóció akció

A pénz be és kifizetése nagyon gyorsan és zökkenőmentesen.zajlik le. Van egy egész sor fizetési lehetőségünk. A legtöbb esetben az összes fizetési mód díjmentes, ingyenes. Mint a többi fogadóirodánál, a legegyszerűbb fizetési lehetőség a Skrill online pénztárca.

Ha figyelmen kívül hagyjuk a sportfogadásokat, a Betclic –nél néhány más bónusz vár ránk a kaszinóban, és szintén a póker teremben is. Bónusz a pókerre akár 2000 € összegben is lehetséges és kétségtelenül ez az egyik legjobb póker kínálat a piacon.

Ha mindent összefoglalunk, Betclic határozttan egy olyan fogadóiroda, amely nem hiányozhat semmi fogadó portfóliójában, aki a legtöbbet akar szerezni a sportfogadásban.

Betclic

Betclic egy gibraltári székhelyű online fogadóiroda, amely számos lehetőséget kínál a sportfogadás, szerencsejáték, póker és kaszinó terén. A cég tevékenységét a gibraltári szabályozó hatóság ellenőrzi.
Ha Ön sportrajongó és barátaival szeret különböző mérkőzések eredményeire fogadni, a Betclic tökéletes választás.

Betclic 20 000FT bónusz – regisztráció »

Nemcsak pénznyereményt kínál a helyes tippért, hanem egy sporton belül  a sportesemények változékonyságát, továbbá speciális fogadások széles skáláját és annak kombinációit is. Az élő fogadás mindvégig megfelelő feszültséget biztosít , hiszen a szorzók a kiválasztott esemény kimenetele szerint módosíthatóak.

Betclic bónusz – 20000 Ft az új játékosok részére
bónuszok fajtái első befizetési bónusz
bónusz nagysága %-ban 100%
bónusz max. értéke 20.000 Ft
bónusz megadása automatikusan
bónusz megszerzésének feltételei Első fogadás elvesztése esetén

► BETCLIC – 20.000 Ft BÓNUSZ – regisztráljon

Sportfogadáson kívül a Betclic a legnépszerűbb és mindemellett rendkívül dinamikus online póker szoftverrel büszkélkedhet. A kaszinóban klasszikus játékokat talál a Blackjacktől a Rulettig. A játék részleg további szórakoztató játékot kínál, mint a legújabb típusú játékgépek vagy a technikailag tökéletes video póker.

Biztonság és a lehető legjobb fogadási körülmények garantálása érdekében Betclic az ágazat legjobb cégeivel működik együtt a világon: a banki szolgáltatásokat  Barclays és NatWest biztosítja, számítástechnikai rendszere és adatai a Dell szerveréről származnak, és a Fortinet Firewall rendszer által védettek , az SSL titkosítást pedig a Thawte nyújtja.

Regisztráció. A Betclic játékos számla nyitása egyszerű és teljesen ingyenes.  A jelentkezési lap egy kis személyes kérdőívre hasonlít, melyben általános információkat (név, cím), valamint az Ön azonosító adatait (Betclic név, jelszó, biztonsági kérdés) kell megadni. Természetesen egyet kell érteni Betclic felhasználási feltételeivel. A Betclic regisztráció kizárólag 18 éven felüliek számára lehetséges. A regisztrálást követően  hozzáférhetőséget nyer Betclic összes oldalához.

Betclic – befizetési módok
feltöltés módja díj feldolgozási idő min. befizetés
bet365-skrill ingyen azonnal 10 EUR
bet365-neteller ingyen azonnal 15 EUR
bet365-visa ingyen azonnal 100 EUR felül – 0%, egyébként – 2%
bet365-banktransfer ingyen 2-3 munkanap 1500 Ft

Játékos számla.  A regisztrációt követően töltse fel a számlát a rendelkezésre álló lehetőségek egyikének kiválasztásával.  Ilyen pl. a hitelkártya, banki átutalás, e-pénztárca, vagy más engedélyezett módszer. Az első feltöltés minimális értéke 10 EUR, ugyanez vonatkozik a további feltöltések értékére is.

Minden egyes hitelkártyával történő feltöltés esetén, melynek értéke nem haladja meg a 100 EUR, a cég 2% kezelési költséget von le. Kezdő bónuszként a Betclic 40 EUR nyújt a Betclic Sport fogadásokra, 500 $ kezdő Betclic bónusz a Betclic Pokerre  valamint 100 EUR a Betclic Kaszinó kipróbálása esetén. A nyeremény kifizetése bankszámlára illetve  hitelkártyára történik.