Ez a legjobb módja, hogy nyerjünk a sportfogadásokon!

Bemutatjuk nektek a sportfogadásoknál használt kedvenc módszerünket, amellyel a legjobb eredményeket értük el. Ez segít nekünk abban, hogy növeljük nyereségeinket és egy lépéssel a fogadóirodák előtt járjunk.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Amióta csak létezik sportfogadás és szerencsejáték úgy egyáltalán, a játékosok mindig arra törekszenek, hogy megtalálják a módját, hogy a saját javukra fordítsák a szorzókat és folyamatosan nyerjenek. Az évek során számtalan fogadási stratégiát és rendszert találtak ki, néhány igazán érdekeset is, de végül csak arra jutunk, hogy minden módszernek megvannak a maga hátrányai.

Az utóbbi években megtalálták az egyetlen biztos módszert, amellyel profitot lehet termelni a fogadásoknál, a neve arbitrázs (sure bets), de ennek a módszernek is számos gyenge pontja van. Nyilvánvaló, hogy nincsen tökéletes módszer a fogadásokra, de vannak jobb és kevésbé jó opciók. Ha egy jó módszert választasz és alkalmazod a játékstílusodhoz, akkor idővel tényleg nagyon jó eredményeket érhetsz el.

Mi a legjobb módja, hogy nyerjünk a sportfogadásokon?

Van egy válaszom erre a kérdésre, amelyik nagyon egyszerű és ami nem fogja kielégíteni azokat a játékosokat, akik valamilyen varázsképletet keresnek, hogy egyik napról a másikra profitot termeljenek. A profi fogadók arra jutottak, hogy a legjobb módszer, ha csak single fogadásokat kötnek, melynek alapja kiváló pénzkezelés és az információk minél jobb elemzése, úgy, hogy több nyertes fogadást tudjunk elérni, mint veszteset és profitot termeljünk, amely nem nagy, de folyamatos.

Az az igazság, hogy ez a leggyakoribb módja, amellyel a sikeres fogadók folyamatosan nyerni tudnak a sportfogadásokon. Amikor azt mondom, hogy sikeres fogadók, nem azokra gondolok, akik egy 3000 forintos szelvénnyel megkötötték életük fogadását, mert az ilyen esetek csakis a szerencsének köszönhetők, olyan, mint nyerni a lottón. Megtörténhet, de nagyon ritkán és nagyon kevés emberrel. Jó fogadó az, aki folyamatosan nyereséget termel, hónapról hónapra és a saját tudására, valamint egy jól megszervezett fogadási stratégiára alapoz.

Csak single fogadásokat köss!

A single fogadások a legjobb módja, hogy hosszú távon profitot termeljünk úgy, hogy közben minimálisan függünk a szerencsétől. Ennek oka egyszerű: amikor több, mint egy mérkőzésre fogadunk ugyanazon a szelvényen, a nyerés esélyei csökkennek. Jobb havonta 30 single fogadást kötni, mint 50 szelvényt, amelyeken 4-5 meccs is szerepel.
A profi fogadók tudják, hogy minden fogadás esetében a szerencsén is múlik, ezért céljuk az, hogy végül több nyertes, mint vesztes fogadásuk legyen. Ennek elérése érdekében:


– Kiváló pénzkezeléssel rendelkeznek, amitől nem térnek el soha.
– Kiváló elemzési rendszerük van a sportfogadásokra, melyet folyamatosan frissítenek az előző eredményeik és a rendszerük erősségei/gyengeségei alapján.
– Csak „value bets”-t próbálnak játszani, amelyek esetében a reális nyereség valószínűsége nagyobb, mint maga a szorzó.
– Csak olyan fogadásokat választanak, amelyek logikus érveken alapszanak, a lehető legobjektívebbek, nem fogadnak kedvenc csapatukra, nem nyomnak cash out-ot amikor megijednek, mert rossz érzésük támadt.

Egyszerűnek tűnik? Elméletben az is, de a gyakorlat elég bonyolult és ez egy olyan téma, amelyet nem árt boncolgatni. Találtok az oldalunkon egy útmutatót, amelyet azok számára készítettünk, akik szeretnének profi fogadók lenni. Kombináld a pénzkezelést az Easy Money stratégiával!

Léteznek más jó módszerek is a sikeres fogadásokhoz?

Ahogy azt már az elején is említettem, egy másik népszerű módszer az, hogy készítünk egy stratégiát, amely megfelel a saját fogadási módunknak. Egy ilyen stratégia általában csak annak fog működni, aki kitalálta, esetleg egy kisebb csoportnak. Az, hogy lemásolsz egy stratégiát, amelyik valakinek működik, nem jelenti azt, hogy neked is beválik.

Ajánljuk figyelmetekbe a sportfogadói stratégiákról készített útmutatónkat, amelyben megtaláljátok az elmúlt 10 év legismertebb sportfogadói stratégiáit. Nem mindenik egyformán jó, de talán találsz egyet, amelyik tetszeni fog és amelyet alkalmazhatsz saját játékstílusodra.

Exklúzív Bónuszok

Tippmix stratégia

Tippmix Tippek

Tippmixtippek, ingyenes sportfogadás tippek!