Sportfogadás üdvözlő bónusz: 3 exkluzív bónusz, melyeket csak a mi oldalunkon keresztül szerezhetsz meg!

A bónuszok az egyik legfontosabb befolyásoló tényező, mikor egy játékos kiválasztja az online kaszinót/fogadóirodát, ahol játszani szeretne. A bónuszok által minden játékos egy kis plusz pénzhez jut a számlára feltöltött összegek után.

Az online irodák nagy számának köszönhetően nem csoda, hogy bónuszkínálat is nagyon gazdag, ezért csapatunk kielemezte a legjobb bónuszokat, melyeket a Magyarországon legálisan működő irodák nyújtanak. Ugyanakkor, ha ezek közül feliratkozol valamelyiknél a mi oldalunkon található linkre kattintva, kizárólagos bónuszokban részesülsz, melyeket sehol máshol nem találsz meg.

1. Unibet: 20.000Ft + 60 ingyen pörgetést kapsz!

Az Unibet platform valamennyi új felhasználója automatikusan megkapja a „köszöntõ ajánlatot”. Sportfogadások esetén ez 20 000 FT bónusz. A bónusz „cashback fogadás” elve szerint mûködik. Gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy ha az elsõ fogadásod sikertelennek bizonyul, a bukméker 20 000FT összeg erejéig visszafizeti a pénzedet.
Legalább 4000 Ft befizetése szükséges ahhoz, hogy a 60 ingyen pörgetést is megkapd. Az ingyen pörgetések értéke egyenként 70 Ft.

Így működik a bónusz:

1. Először győződj meg arról, hogy nincs aktív bónuszod.
2. Fogadd el és aktiváld ezt az ajánlatot.
3. Töltsd fel a számládat legalább 3500 Ft értékben és játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 20 000 Ft értékben.
4. A bónuszpénzből akkor lesz kivehető készpénz, ha teljesíted a megforgatási követelményeket.

A bónuszpénz megforgatásának követelményei:

– Sport: Fogadj 6-szor (6x) a bónuszösszeggel.
– Kaszinó és nyerőgépek: Játssz 25-ször (25x) a bónuszösszeggel.
– Játékok: Játssz 25-ször (25x) a bónuszösszeggel.
– Élő Kaszinó: Játssz 35-ször (35x) a bónuszösszeggel.

A bónusz elfogadása után 30 napod van arra, hogy teljesítsd a megforgatási követelményeket. A határidő lejárta után érvényét veszti a fennmaradó bónuszösszeg a várható nyereményekkel együtt.

2. Campobet: 120% akár 50.000Ft

Csapatunk összes tagjának van itt fiókja már a 2018-as magyarországi megjelenése óta. Ezen felül, ha most regisztrálsz a Campobet-nél az oldalunkon található bármelyik linkre kattintva, egy kizárólagos bónuszban részesülsz az első befizetés alkalmával: 120% 50.000 forintig. Ez a legnagyobb bónusz jelenleg a magyar piacon, sehol máshol nem juthatsz hozzá, hiszen kizárólag oldalunk felhasználóinak szól.

Így működik a bónusz:

1. lépés: nyisd meg a Campobet oldalát ide kattintva (figyelem, ha szeretnéd a 120%-os kizárólagos bónuszt 50.000 forintig, a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kell kattintanod, hiszen ez az üdvözlő bónusz csak a ingyentippek.com olvasóira vonatkozik)
2. lépés: kattints a jobb felső sarokban található zöld regisztráció gombra
3. lépés: töltsd ki a regisztrációs űrlapot majd kattints a „következő” gombra
4. lépés: ezután meg kell erősítened, hogy tényleg te hoztad létre a fiókot. Ezt úgy teheted meg, hogy az e-mailben kapott linkre kattintasz.

Az első befizetésed követően kapsz egy e-mailt a személyazonosságod ellenőrzéséhez szükséges iratokról. Általában ezek a következők: személyazonossági igazolvány/útlevél/jogosítvány, egy közüzemi számla, amelyen látszik a lakcímed és/vagy egy bankszámla kivonat a befizetésnél használt eszközről (eltakarhatod a bizalmas adatokat erről, a fontos, hogy látszódjon, hogy a fizetési eszköz a tied).

3. RABONA BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000Ft

Kifejezetten a weboldalunk olvasói számára van egy promóciós kódunk, amely exkluzív 120%-os bónuszt biztosít Önnek 35.000Ft-ig. Ez a legnagyobb bónusz, amit a Rabona-nál talál, és nagyon fontos tudni, hogy ha közvetlenül a weboldalukról regisztrál, akkor csak a klasszikus 100%-os bónuszt kapja 35,000Ft-ig.
Használja a RABONAHU kódot a regisztráció során, és a Rabona az első befizetés 120%-át adja Önnek. Például, ha 10.000Ft-ot fizet be, 12.000Ft bónuszt kap. Természetesen a bónusz igénybevételének van néhány feltétele: a minimális befizetés 6000Ft, és a Skrill és Neteller nem elfogadott fizetési módok a bónusz beváltásához.


Így működik a bónusz:

A Rabona regisztráció elindításához klikkelj rá a weboldal címlapjának jobb felső sarkában lévő „Fiók Létrehozása” gombra
A jobb felső sarokban kattintson a “fiók létrehozása” sárga gombra. Megnyílik egy űrlap, amelyet ki kell töltenie: adja meg az e-mail címét, válasszon egy jelszót egy felhasználónevet, és adja meg a RABONAHU promóciós kódot, hogy megkapja a 120%-os exkluzív bónuszt 35.000Ft-ig.
A Rabona regisztráció második szakaszában a személyes adataidat kell megadnod a szolgáltatónak: teljes név, lakcím, születési dátum, biológiai nem, illetve pénznem! Kattints a „Hozz létre egy fiókot” gombra!

Exkluziv bónuszok ajánlott fogadóirodák, kezdő vagy?

Minden fogadó mepróbálja kiválasztani a piacon található legjobb ajánlatot, ezért a tagjainknak exklúzív ajánlatokat ajánlunk a portfóliónkban szereplő fogadóirodák egyikénél való regisztrálás esetén! A legnagyobb jelenlegi regisztrálás bónusz eléri a 120% akár 50.000 HOF-ot +freebet! A legnagyobb magyarországi fogadóirodákkal ápolt kiváló együttműkődésnek köszönhetően, ezek havonta exklúzív bónuszokat ajánlanak ingyentippek.com tagjainknak, olyan bónuszokat, melyek nem találhatóak meg a konkurencia vagy a fogadóirodák honlapjain!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10.000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Fogadási Bónuszok

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok