Sportfogadás bónusz 2020 - Sportfogadás Exkluziv Bónuszok ajánlataink

Sportfogadás bónusz 2020, exkluziv bónuszok, ajánlott fogadóirodák! Kezdő vagy? Az Ingyen Tippek csapata minden oldalt letesztelt, és garantáljuk ezek komolyságát és megbízhatóságát! Az online fogadás Magyarországon teljesen legális és szabályozott. A fogadó oldalak műkődhetnek, míg rendelkeznek a kormány által kiadott engedéllyel. Itt láthatod az engedéllyel rendelkező magyar fogadóirodák listáját.

Sportfogadó oldalak - Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 – Magyar & Külföldi Fogadási Oldalak

Sportfogadás bónusz
Sportfogadás bónusz

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.40

5.0
5/5

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.40

4.9
4.9/5

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

4.8
4.8/5
Sportfogadó oldalak

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.7
4.7/5

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.7
4.7/5

Sportfogadás Bónusz

Ez az első dolog ami feltűnik egy online fogadó iroda kezdő oldalán. Ebben a tekintetben, a mi tanácsunk az, hogy mielőtt regisztrálnál, az első benyomáson túl, olvasd el figyelmesen a bónuszok megszerzésének feltételeit.

A legtöbb online fogadó iroda folyamatos vagy időszakos bónuszokat ajánl, melyek nemcsak vonzóak, de hasznosak is. A legfrisebb példa erre az Ajándékok Hónapjában történt, mikor is az Unibet például minden nap adott egy ajándékot az ügyfeleinek (cash bónusz, freebet-ek, befizetési bónuszok, ingyen forgatások). Volt elég sok olyan eset, amikor ilyen kedvezmények során a játékosok jelentős pénzösszegeket nyertek minimális befektetéssel, tehát a kedvezmények is nagyon fontosak.

Exkluziv Sportfogadás Bónusz

Kapok bónuszt regisztráláskor a magyar fogadóirodáknál?

Igen! Csak olyan fogadóirodákat ajánlunk, melyek exklúzív 120%-ig, 50.000 HUF értékig terjedő bónuszt adnak. Ez azt jelenti, hogy ha például 5000 HUF-ot teszel le, automatikusan és ingyen kapsz még 5000 HUF-ot a fogadóiroda részéről. Ha az oldalunkon található bármelyik banner-re kattintva regisztrálsz, a lehető legnagyobb regisztrációs bónuszban részesülsz (nagyobb bónusz, mint ha közvetlen a fogadóiroda oldalán regisztrálnál) és exklúzív kedvezményekben részesülsz, mint ingyenes fogadási tippek, a szorzó 40%-al való növekedési kuponja, stb. Itt találod az általunk ajánlott oldalak listáját. Olvasd el figyelmesen a bónuszokra vonatkozó feltételeket, mert egyes esetekbena bónuszba kapott összeget 3-szor fog kelleni megjátszd, mielőtt kifizetést szeretnél kezdeményezni.

Minden fogadó mepróbálja kiválasztani a piacon található legjobb ajánlatot, ezért a VIP tagjainknak exklúzív ajánlatokat ajánlunk a portfóliónkban szereplő fogadóirodák egyikénél való regisztrálás esetén! A legnagyobb jelenlegi regisztrálás bónusz eléri a +50.000 HOF-ot + freebet! A legnagyobb magyarországi fogadóirodákkal ápolt kiváló együttműkődésnek köszönhetően, ezek havonta exklúzív bónuszokat ajánlanak VIP tagjainknak, olyan bónuszokat, melyek nem találhatóak meg a konkurencia vagy a fogadóirodák honlapjain!

Legjobb Sportfogadás bónusz. Milyen kezdő bónuszok várnak a fogadókra?

Mi alapján lehet eldönteni, melyek a legjobb sportfogadás bónusz az interneten?

Erre a kérdésre nem létezik egyértelmű válasz. Minden egyes bonusznak más-más jellege van. Jelenleg a legmagasabb fogadási bónuszt a Campobet ajánlja – a befizetés 120%-t, ezzel szemben a Bet365 kezdő bónusza , maximális értéke azonban 15000 Ft. Mindkét fent említett fogadóiroda a legjobb fogadóirodák közé sorolható. Amint a játékos megnyitja a számláját és feltölti az egyenleget, megkapja a bónuszt, amit rögtön fel is használhat fogadásokra.

A sportfogadáson kívül azonban más – online fogadóirodák által működtetett – részlegeken belül is szerezhet bónuszt, mint az élő kaszinó, klasszikus kaszinó vagy a póker.
Itt az ideje, hogy fogadóirodát válasszon és saját bőrén kipróbálja az online sportfogadást – beleértve az új játékosoknak járó fogadási bónuszt!

Általunk ajánlott fogadóirodák listája

A következőkben azon magyar fogadási oldalak közül fogunk bemutatni párat röviden, amelyek nyugodt szívvel ajánlhatók mind a kezdő, mind a profi magyar sportfogadás rajongóknak. Az általunk ajánlott bukmékerek mindegyike legálisan működik, korrektet fogadási feltételeket biztosít, és megbízható – azaz a legjobb sportfogadó oldalak közé tartozik.

Alább a magyar sportfogadók számára aktuálisan legvonzóbb online sportfogadsi Üdvözlő Bónusz-ajánlatokat soroljuk fel.

UNIBET SPORTFOGADÁS BÓNUSZ
100% AKÁR 20.000 HUF
Sportfogadó oldalak, Sportfogadás bónusz

Az Unibet egyik legnépszerübb sportfogadó iroda ahová számlát nyithatsz. Az Unibet platform valamennyi új felhasználója automatikusan megkapja a „köszöntõ ajánlatot”. Sportfogadások esetén ez 20 000 FT bónusz. A bónusz „cashback fogadás” elve szerint mûködik. Gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy ha az elsõ fogadásod sikertelennek bizonyul, a bukméker 20 000FT összeg erejéig visszafizeti a pénzedet. Ez nagyon jó ajánlat. Az elsõ fogadásod lehet kockázatosabb. Ha nyersz, az remek. De ha veszítesz, a pénzed visszakerül a számládra. A „bónusz” pénzek automatikusan kerülnek jóváírásra. Nem kell külön kapcsolatba lépni a supporttal. Ez a játékos számára nagyon kényelmes és kedvezõ. Más bukmékernél is egybõl megkapod a plusz fizetési eszközt, de mielõtt igazi pénzzé válna többször meg kell a bónusz eszközt „forgatni”.  Az Unibet ajánlata esetében a visszafizetett fizetési eszköz reális, a kívánt formában azonnal felhasználható.

22BET SPORTFOGADÁS BÓNUSZ
100% AKÁR 35.000 HUF
Sportfogadás bónusz, Skrill sportfogadás

Az általunk ajánlott fogadóirodák listája nem lehetne teljes, ha lemaradna róla a 22BET, amely bár csak a közelmúltban lépett be a magyar piacra, de ennek ellenére meglepően rövid időn belül népszerű lette a magyar sportfogadók körében. Kétségtelen, hogy mindez nem a véletlennek volt köszönhető. Az operátor a hazánkból elérhető sportfogadási oldalak egyik legkedvezőbb feltételű üdvözlő bónuszát nyújtja (100%-os, max. 35000 Ft értékű), és emellett a különféle egyéb promóciók terén is jeleskedik. A magyar nyelvű desktopos felületen a regisztráció percek alatt letudható, és probléma esetén magyarul is kapcsolatba léphetünk (élő chaten) az ügyfélszolgálat szakembereivel.

A 22BET pre-match és élő fogadási ajánlata is parádés: a felhozatalban – a legnépszerűbbek mellett – még olyan sportokra is foghatunk, mint például a csocsó, a futsal, vagy a snooker. A fogadási piacok kapcsán megállapítható, hogy a 22BET – a magyar fogadási oldalak legtöbbjéhez hasonlóan – is az olyan populáris sportokhoz nyújtja a legtöbb piacot, mint pl. a foci, kosárlabda, baseball, amerikai futball, krikett stb. Végezetül még annyit, hogy a 22BET is azon online fogadóirodák táborát erősíti, amelyek a mobilos webszájt mellett mobil appot is biztosítanak (Androidos, valamint iOS-es).

CAMPOBET SPORTFOGADÁS BÓNUSZ
120% AKÁR 50.000 HUF
Sportfogadó oldalak

Regisztráljon még ma, és használja ki az akár 50,000 HUF-t is elérhető, 120%-os első befizetési bónuszt! Lépjen a sportfogadások izgalmas útjára! Havonta több mint 50,000 élő esemény!  Campobet.com lehetőséget ad arra, hogy elmerülj az izgalmak felejthetetlen világában, és a legjobb licencelt, magas hozamot kínáló szerencsejátékokon játszhass. Campobet.com választásával garantált szórakozás, nagy nyeremények és a lehető leggyorsabb kifizetések várnak rád.

A CampoBet a hatalmas sport- és versenyválasztékával, valamint a kivételes promócióival egy megbízható online bukmékerként vonult be az emberek tudatába. A CampoBet áttekintésünkben minden részletet megismerhet a fogadási oldalról, amely átment az iparági szakértőink által létrehozott szigorú áttekintési folyamaton.
Csatlakozzon a CampoBethez még ma, hogy kihasználhassa exkluzív üdvözlőbónuszát amely csak a webhelyünk felhasználói számára elérhető! Csak óvatosan! Ezt a bónuszt sehol nem fogja megtalálni!

Sportfogadás Exkluziv Bónuszok ajánlataink

Szeretné elkezdeni a kalandját a bukmékeri sportfogadás bónusz és azon gondolkozik, hogyan játsszak, hogy nyerjek? Ha igen, akkor a kérdést rosszul tette fel. A bukmékeri fogadás legfeljebb szórakozás lehet, nem módszer a gyors hozamra. Ha valaki másképpen gondolkodik, egy idő után a szerencsejátékoktól függővé válhat. Talán azt gondolja, hogy ez a probléma soha sem fogja érinteni, de ebben nem lehet biztos.

Mi alapján lehet eldönteni, melyek a legjobb sportfogadás bónusz az interneten? Erre a kérdésre nem létezik egyértelmű válasz. Minden egyes bonusznak más-más jellege van. Jelenleg a legmagasabb fogadási bónuszt a Campobet ajánlja – a befizetés 120%-t, ezzel szemben a Bet365 kezdő bónusza , maximális értéke azonban 15000 Ft.
Mindkét fent említett fogadóiroda a legjobb fogadóirodák közé sorolható. Amint a játékos megnyitja a számláját és feltölti az egyenleget, megkapja a bónuszt, amit rögtön fel is használhat fogadásokra.

A sportfogadáson kívül azonban más – online fogadóirodák által működtetett – részlegeken belül is szerezhet bónuszt, mint az élő kaszinó, klasszikus kaszinó vagy a póker.
Itt az ideje, hogy fogadóirodát válasszon és saját bőrén kipróbálja az online sportfogadást – beleértve az új játékosoknak járó fogadási bónuszt!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj az alábbi
irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó
neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót
az
[email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen
fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még
nincs számlád,katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg
az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.