Sportfogadás bónusz július 2021: 3 exkluzív bónusz, melyeket csak a mi oldalunkon keresztül szerezhetsz meg!

Három kizárólagos bónuszt ajánlunk, melyek segítenek, hogy növeld tőkédet és amelyeket csak a mi oldalunkon keresztül kaphatsz meg! Olvass tovább és megtudod, hogy miként juthatsz Magyarország LEGMAGASABB BÓNUSZÁHOZ!

Figyelem, az alábbi bónuszok csak olvasóink számára érhetők el és CSAK úgy szerezhetők meg, ha az ezen az oldalon található linkekre kattintasz! Nem fizetnek nekünk azért, hogy ezeket az oldalakat reklámozzuk! Oldalunk csak a napi látogatók számából szerez profitot, az alábbi fogadóirodák pedig csapatunk kedvencei! Az ingyentippek csapatának minden tagja rendelkezik felhasználóval ezeknél az irodáknál és az elmúlt 5 év kiváló közreműködésének köszönhetően kaptuk ezeket a kizárólagos bónuszokat!

Sportfogadás bónusz július: Exkluzív bónusz az Unibet-nél

Az Unibet oldalán akárcsak versenytársaink honlapján a standard 10.000 forint értékű bónuszt találjátok az első befizetésre. Az ingyentippek.com olvasói számára azonban az Unibet a 10.000 forint mellé egy 3500 forint értékű ingyenes fogadást is kínál az első héten, miután létrehoztad fiókodat.

Ezt az ingyenes fogadást bármilyen sporteseményre felhasználhatod, az egyetlen kikötése, hogy a szorzónak legalább 1.50-nek kell lennie.
Nem csak ennek az exkluzív bónusznak köszönhető, hogy azt javasoljuk, iratkozz fel az Unibet oldalán, hiszen ezen kívül a következő előnyökben is részesülsz: gyors kifizetések (én a kifizetés igénylésétől számított 3-4 órán belül megkapom a pénzt Visa kártyámra), komolyság, a legjobb licenc (Gibraltár és UK), legjobb szorzók több ezer sporteseményre, játszhatsz kaszinójátékokat, élő kaszinó, bingó – ugyanazon a felületen, 24/7 vevőszolgálat magyar nyelven, folyamatos bónuszok és promóciók, ÉLŐ közvetítések havonta több, mint 10.000 sporteseményre.

Sportfogadás bónusz július:Exkluzív bónusz a Campobet-nél

Ha még nincs felhasználói fiókod a Campobet oldalán, itt az ideje, hogy készíts egyet! Kizárólagos bónuszban is részesülsz – a legmagasabban, ami hazánkban elérhető – 120% az első befizetésedre 50.000 forintig!
Ez azt jelenti, hogy ha befizetsz 50.000 forintot, a Campobet még hozzáír számládhoz 60.000 forintot! Csak annyit kell tenned, hogy az alábbi gombra kattintva igényled a bónuszt és miután végrehajtottad a befizetést, felveszed a kapcsolatot a vevőszolgálattal, amely 24/7 elérhető magyar nyelven (5 percen belül válaszolnak) és közlöd, hogy a mi oldalunkról iratkoztál fel.
Hetente rengeteg egyéb promóciónak is örvendhetsz, mint: cashback akár 50%-ig is a vesztes fogadásokból, ingyenes fogadások, ingyenes pörgetések a kaszinóban és egyebek!

Sportfogadás bónusz július:Exkluzív bónusz a Zulabet-nél

Az Unibethez és a Campobethez képest újonc iroda a magyar piacon – 3 éve vannak jelen – de számos rajongót szerzett a kiváló szorzóinak és a komoly hozzáállásának köszönhetően, amellyel felhasználóit kezeli!

Ha feliratkozol a Zulabet oldalán, 100%-os kizárólagos bónuszban részesülsz 50.000 forintig! A standard bónusz a Zulabet oldalán 100% 30.000 forintig, tehát ha többet szeretnél befizetni, mint 30.000 forint, akkor ne hagyd ki ezt az alkalmat!
Számos oka van annak, hogy fiókot nyiss a Zulabet oldalán, csak néhányat sorolok itt fel: több száz elérhető esemény, élő fogadások, magyar nyelvű honlap és vevőszolgálat, heti promóciók, nagyon jó szorzók és rengeteg befizetési lehetőség!

Szeretnél még több előnyben részesülni?

Ha feliratkozol a fenti irodák bármelyikénél, INGYEN tagja leszel VIP klubunknak. Mit jelent ez? Naponta 5 exkluzív tippet küldünk emailben, melyek havi sikerrátája 80%! csak annyit kell tenned, hogy az oldalon található bármelyik linkre kattintva feliratkozol egy fogadóirodánál, befizetsz legalább 6000 forintot és küldesz egy képernyőfotót a befizetésről az [email protected] címre. Legtöbb 24 óra múlva elkezded megkapni VIP tippjeinket!

Ha már van fiókod az Unibet, Campobet és Zulabet oldalán, bármely másik fogadóirodánál is feliratkozhatsz, amelyeket az oldalunkon találsz, befizetsz 6000 forintot és elküldöd nekünk a képernyőfotót a befizetésről, és azonnal VIP tag leszel nálunk. ITT láthatod a fogadóirodák listáját, amelyeknél feliratkozhatsz!

A szerzőről

A szerzőről

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!