Spanyolország-Marokkó, a kérdés csak a következő: hány gól?

Spanyolország-Marokkó, a kérdés csak a következő: hány gól?
Spanyolország a B csoport utolsó fordulójában Marokkó ellen játszik, ami elméletileg egy egyszerű mérkőzésnek ígérkezik, de ahhoz, hogy első helyen végezzenek, minél több gólt kell szerezzenek. Marokkó számára ez lesz az utolsó meccs a 2018-as Világbajnokságon.

Spania vs Maroc     Kaliningrad Stadium

Június 25.-én 20:00 órától játszik Spanyolország Marokkó ellen, a mérkőzésen csak egy eredméyn születhet: a spanyolok győzelme, akik nem szabad tévedjenek.

Egymás elleni találkozók
Spanyolország és Marokkó az 1961-es Világbajnokságon találkoztak, a spanyolok mindkét alkalommal győztek. Azóta a két válogatott nem találkozott.

Spanyolország-Marokkó tippek
Spanyolország győzelme esetén a szorzó 1.40, ami egy egész jó szorzó ha a két válogaott közti különbséget nézzük. Egy másik nagyon jó tipp a minimum 3 gól, melynek szorzója 1.90.

     FOGADÁS MOST                 OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
MALINA SPORTS                              MALINA SPORTS

Tags: MalinaSports, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország,B csoport, Marokkó, Spanyolország

Powered by Live Score & Live Score App