Spanyolország – Horvátország Tippmix Tippek – június 15. 18:00

Spanyolország – Horvátország Tippmix Tippek – június 15. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya 0:0, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben Spanyolország kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Horvátország háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Horvátország az utóbbi mérkőzéseit.

Az elmúlt egy évben Spanyolország olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Norvégia, a Skócia vagy a Grúzia. A Horvátország pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Portugália, a Hollandia vagy az Egyiptom. Horvátország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Spanyolország olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Kolumbia. A Horvátország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Wales. Spanyolország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Spanyolország – Horvátország Tippmix Tippek – június 15. 18:00

 Alatt 2,5

SZORZÓ 1.76

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!