Spanyolország – Grúzia Tippmix Tippek – november 19. 20:45

Spanyolország – Grúzia Tippmix Tippek – november 19. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya Spanyolország csapatának kedvez (13:2).

Ebből a csapatok egyszer játszottak Spanyolország stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, Spanyolország csapatának kedvez (4:0).

Az elmúlt fél évben Spanyolország háromszor nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Grúzia egyszer nyert idegenben és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Spanyolország sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB selejtező mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Spanyolország 3 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, Grúzia pedig idegenben egyszer nyert és kétszer kapott ki. Tehát Spanyolország jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Spanyolország olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Olaszország, a Norvégia vagy a Skócia. A Grúzia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bosznia-Hercegovina, az Észak-Macedónia vagy a Bulgária. Spanyolország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Spanyolország – Grúzia Tippmix Tippek – november 19. 20:45

 Alatt 3,5

SZORZÓ 1.80

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!