Spanyolország – Franciaország Tippmix Tippek – július 9. 21:00

Spanyolország – Franciaország Tippmix Tippek – július 9. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Franciaország csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben Spanyolország hétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Franciaország négyszer nyert, négyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján Spanyolország sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Spanyolország 5 győzelmet könyvelhetett el. A másik csapat, Franciaország pedig kétszer nyert, háromszor játszott döntetlent. Tehát Spanyolország jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Spanyolország olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Németország, az Olaszország vagy a Horvátország. A Franciaország pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Hollandia, az Anglia vagy a Belgium. Spanyolország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Spanyolország olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Kolumbia. A Franciaország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Tunézia. Spanyolország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Spanyolország – Franciaország Tippmix Tippek – július 9. 21:00

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
SZORZÓ: 1.74

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!