Spanyolország – Észak-Írország Tippmix Tippek – június 8. 21:30

Spanyolország – Észak-Írország Tippmix Tippek – június 8. 21:30

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Spanyolország egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Észak-Írország egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Észak-Írország az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Spanyolország 1 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Észak-Írország pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent. Ez alapján Észak-Írország szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben Spanyolország olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Olaszország, a Skócia. Az Észak-Írország pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Skócia vagy a San Marino. Spanyolország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Spanyolország olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Kolumbia. Az Észak-Írország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kazahsztán. Spanyolország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Spanyolország – Észak-Írország Tippmix Tippek – június 8. 21:30

Alatt 3,5
SZORZÓ: 1.81

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!