Southampton – West Bromwich Tippmix Tippek – május 17. 21:00

Southampton – West Bromwich Tippmix Tippek – május 17. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Southampton csapatának kedvez (4:1).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Southampton stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Southampton csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Southampton négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a West Bromwich kétszer nyert idegenben, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Southampton sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Angol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Southampton 11 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a West Bromwich pedig idegenben négyszer nyert, ötször játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a Southampton jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Southampton olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Cardiff, a Blackburn Rovers vagy a Swansea. A West Bromwich pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Cardiff, a Plymouth vagy a Huddersfield. A Southampton erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Southampton olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Stoke, a Millwall vagy a Hull. A West Bromwich gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Sunderland AFC, a Norwich vagy a Sheffield Wednesday. A West Bromwich csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Southampton – West Bromwich Tippmix Tippek – május 17. 21:00

Southampton
SZORZÓ: 1.79

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!