Skrill(Moneybookers) – Online fizetés magyarul

Skrill(Moneybookers) – Online fizetés magyarul

2013 folyamán a Moneybookers új nevet és új arculatot fog kapni. Az új név: Skrill
A magánszemélyek közötti kisebb összegű pénzküldemények azonnali online kifizetését lehetővé tevő P2P (person-to-person) pénzküldő rendszerek egyre népszerűbbek a világhálón. Az személyi és pénzügyi információk közlését nem igénylő, ezért a hitelkártyával történő internetes fizetésnél biztonságosabb online fizetési rendszereket a világon már több millióan használják.

Related image

A Skrill(Moneybookers) Európa első szabályozott e-pénz kibocsátója

A londoni székhelyű Skrill(Moneybookers) magánszemélytől magánszemélyhez (P2P), valamint vevőtől a kereskedőhöz (P2M) történő internetes fizetést kínáló szolgáltatása 2002. áprilisában indult. A szolgáltatás segítségével a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy az interneten keresztül vásárolt árukért, szolgáltatásokért kizárólag az e-mail címük használatával fizessenek. A Skrill(Moneybookers) kínálja az első valóban határok nélküli online pénzküldés lehetőségét a világ bármely pontjára több mint 20 ország pénznemében többek között magyar forintban is! A Skrill(Moneybookers) 128 bites titkosítással működő honlapján indított tranzakciók biztonságosak és azonnal teljesülnek. A Skrill(Moneybookers) a tradicionális fizetési módokat felváltva ideális megoldást nyújt az online vásárlásra, internetes aukciók lebonyolítására, illetve a magánszemélyek között történő azonnali pénzküldésre. Bárki aki e-mail címmel rendelkezik pillanatok alatt egyszerűen és ingyenesen nyithat Skrill(Moneybookers) számlát magának. 2003. februárjában a Skrill(Moneybookers) lett a világ első szabályozott e-pénz kibocsátója. A cég Európa kisösszegű ún. mikro-kifizetési piacának vezető online pénzküldő szolgáltatója. A Skrill(Moneybookers) tagja az Elektronikus Pénz Társaságnak. (Electronic Money Association – EMA)

A Skrill(Moneybookers) használatának előnyei

A Skrill(Moneybookers) használatával mind magánszemélyek, mind vállalkozások egyaránt biztonságosan és olcsón küldhetnek és fogadhatnak pénzt az interneten keresztül azonnal, egyszerűen az e-mail címük használatával:

 • Azonnali és biztonságos online pénzküldési lehetőség országhatárok nélkül
 • A pénzküldés költsége – 1%, max 0,5 Euro – töredéke a nemzetközi banki tranzakciók költségeinek
 • A pénzküldéshez a kedvezményezett e-mail címén kívül semmilyen egyéb azonosítóra nincs szükség
 • Pénzküldéskor ill. online vásárláskor semmilyen érzékeny személyes, vagy pénzügyi adatot (bankszámla-, hitelkártyaszám) nem kell megadnia
 • A Skrill(Moneybookers) számla feltölthető banki átutalással, Visa / Mastercard debit, ill. hitelkártyával, vagy e-gold számláról
 • Több mint 25 országban köztük Magyarországon a Skrill(Moneybookers) számla belföldi átutalással feltölthető
 • A Skrill(Moneybookers) számlánkra érkező összegek jóváírása ingyenes
 • A Skrill(Moneybookers) használatával az e-mail címünkre küldött összegek azonnal megjelennek a számlánkon, amelyről e-mailben értesülünk
 • A Skrill(Moneybookers) számlánkra küldött pénz bármikor átutalható bankszámlánkra, hitelkártyánkra, vagy felhasználhatjuk internetes vásárlásra, illetve a számlánkon levő összeg erejéig biztonságos online pénzküldést indíthatunk bárki részére a világon, aki e-mail címmel rendelkezik.
  A Skrill(Moneybookers) magyar nyelven sajnos még nem elérhető ,de ezen az oldalon a Skrill(Moneybookers) magyar nyelvű részletes leírását megtalálod.

Image result for skrill sportfogadas

A Skrill(Moneybookers) használatának gyakori területei:

 • Szerencsejáték, sportfogadás és póker oldalakra való be- és kifizetés
 • Skype egyenlegünket is feltölthetjük Skrill(Moneybookers) -el
 • Fizethetünk az Ebay -en Skrill(Moneybookers) -el és sok más online üzletben is.
 • Internetes játékoknál is fizethetünk Skrill(Moneybookers) -el. Mintpéldául az Ikariam vagy a BattleKnight.
 • Sok online tőzsde oldalon is fizethetünk a Skrill(Moneybookers) -al. Pl. eToro, FxOpen