Skrill a Netes Szerencsejátékhoz

A Skrill a világ egyik vezető e-pénztárcás szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy bankkártya használata nélkül közvetlenül vásárolhass vagy küldj pénzt a számítógépen és az okostelefonon keresztül. A rendszer roppant egyszerű, olcsóbb, mint a közvetlen banki átutalás, és nem mellesleg biztonságos, hiszen nem kell kompromittálnod a bankkártyád adatait. A brit székhelyű Skrill (eredeti nevén Moneybookers) 2001-ben indult hódító útjára, majd pedig jó egy évtized alatt forradalmasította az online fizetés világát. Ennek köszönhetően emberek milliói használják a szolgáltatást, különösképpen, ha digitális szolgáltatásról vagy szerencsejátékról van szó. A Skrill egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy vásárlás esetén elég az email-címed megadni, semmi mást. Az átutalásokat egy 128-bites titkosítás védi, és a kifizetések azonnal teljesülnek. Sőt, a virtuális számládon akár a szerencsejátékon nyert pénzed is tárolhatod, melyet aztán átutalhatsz a valódi bankszámládra.

Ki – és befizetés a Skrill-el

Tekints úgy a Skrill-re mint egy közvetítőre közted és egy másik személy vagy szolgáltatás között. Sokan idegenkednek megadni a bankkártyájuk adatait, ha online vásárlásról van szó. Ez azonban kiküszöbölhető, ha Skrill-en keresztül fizetsz. Az itt létrehozod számlád egyaránt alkalmas ki- és befizetések kezelésére, valamint a netes vásárlás kiegyenlítésére. A bankszámládról gond nélkül feltöltheted a Skrill egyenleged, a folyamat pedig igény esetén megfordítható. Mivel nemzetközi szolgáltatásokról van szó, nem kell a valutaváltás miatt sem aggódnod. Emellett az sem elhanyagolandó tény, hogy a Skrill a banki tranzakciós költség töredékéért vállalja a pénzküldést. Erről azt érdemes tudni, hogy az átutalt összeg 1%-át veszi csak le a rendszer, amely igencsak nagyvonalú. Minden egyes tranzakció titkosítva van, így senki sem férhet hozzá a számládhoz rajtad kívül. Külön öröm, hogy a pénzfelvétel is rögtön végbemegy, így a netes szerencsejátékok kedvelői azonnal hozzájuthatnak a nyereményükhöz.

Skrill online vásárlás

Számlanyitás

A Skrill-en nyithatunk egyéni vagy üzleti számlát, ez utóbbi több lépésből áll. Elsőként szükség lesz egy email címre, amit innentől kezdve a tranzakcióknál kell megadni. A regisztráció során lehetőség nyílik külön Skrill Mastercardot igényelni, amellyel a banki automatáknál lehet használni, valamint rögtön összeköthetjük virtuális számlánkat a bankkártyánkkal. Mint említettük, a Skrill bizalmasan kezeli ezeket az adatokat, a hozzácsatolás véglegesítése előtt még igazolni is kell a kártyánkat egy kisebb összegű utalás keretein belül, mely során 1-3 euró nagyságrendű összeget áttesznek a Skrill számlánkra. Végső lépésként pedig be kell jelölni, hogy milyen célra akarod használni a frissen létrejött számlád. Azok, akik kizárólagosan szerencsejáték céljából regisztrálnak a szolgáltatásra ügyeljenek arra, hogy NE pipálják be a Non-Gaming opciót, ez ugyanis kizárja a szerencsejáték oldalakkal történő tranzakciót.

Skrill Mastercard

Előnyök és hátrányok

A Skrill legfőbb erényei közé tartozik a biztonság és a kényelem, hiszen nem kell a különböző adatokkal vesződnöd minden egyes vásárlásnál vagy átutalásnál. Semmilyen személyes adat nem kerül veszélybe, és ma már minden országban – köztük Magyarországon is – egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez a fizetési módszer. Végül pedig a bankkártyás utalások rögtön végbemennek, továbbá pedig akár okostelefonról is intézhetjük a pénzügyeinket. A szolgáltatásnak azonban van egy kicsit sem elhanyagolható árnyoldala, mégpedig a kritikán aluli ügyintézés. Rengetegen panaszkodnak arra, hogy a Skrill minden indok nélkül visszatartotta a pénzfelvételt vagy letiltotta a számlájukat. Ez már önmagában probléma, a cég azonban szisztematikusan elzárkózik minden kapcsolatfelvételtől. Mostanra már telefonon sem lehet őket elérni, az email üzenetekre pedig csak nagy ritkán reagálnak, és az is többnyire előre megírt válasz.

Skrill használata netes kaszinózáshoz és sportfogadáshoz

Skrill főoldala