Sheriff Tiraspol – Viktoria Plzen Tippmix Tippek – augusztus 2. 19:00

Sheriff Tiraspol – Viktoria Plzen Tippmix Tippek – augusztus 2. 19:00

EZT A RETESZT IS SIKERÜL FELTÖRNIÜK?

A cseh bajnok az előző körben kapcsolódott be a BL-selejtezőbe, és kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel lépett tovább. Az eddigi két párharcát kapott gól nélkül teljesítő Sheriff ellen már nehezebb dolga lesz?

A Sheriff Tiraspol utolsó nyolc tétmérkőzésén egyszer sem született két gólnál több.

A moldáv bajnok utolsó hét tétmérkőzésén hatszor 0-0 volt az első játékrész eredménye.

A Plzen az előző körben a finn bajnokot búcsúztatta, és párharc mind a négy félidejében be tudott találni legalább egyszer.

A Sheriff pályaválasztóként az utolsó öt tétmérkőzését minden esetben kapott gól nélkül nyerte meg.

Sheriff Tiraspol – Viktoria Plzen Tippmix Tippek – augusztus 2. 19:00

 Felett 1,5

SZORZÓ 1.55

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Zulabet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKAR 50.000 HUF

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF