SEPSI OSK-CFR CLUJ, román első liga, 20 óra

SEPSI OSK-CFR CLUJ, román első liga, 20 óra

Ma este 20 órától a román bajnokság 6.-ik fordulójában magyar összecsapás lessz, hisz a SEPSI OSK a Kolozsvári vasútas csapatot fogadja, lehet kicsit tulzás ez, hisz azonkivül, hogy a Kolozsvári csapat szurkolóinak nagyrésze magyar nemzetiségüek, és a csapat volt tulajdonosa Pászkány Árpád, mas összefonódása nincs nemzetünkkel, de a Sepsi OSK-ról már országunkban is ismert, hogy egyetlen székely csapat,amely valaha részt vett a romáln első liga történelmében, igy is nevezi a román sajtó Diószegi László tulajdonos csapatát „a székelyek vagy a magyarok csapata”

Sepsi Osk

A mai házigazdák egy nem valami jól sikerült mérkőzés után várják a román bajnokság tabella vezetőjét, hisz az előző fordulóban vereséget szenvedtek 1-2-re a Gaz Metan ellen, de sokkal durvább is lehetett volna az eredmény, a székely csapat ismét Hadnagy Attila góljának köszönhetően a 92-ik percben szépitett az eredményen, tehát semmi esélyük se volt pontot szerezniük.

A Sepsi OSK 5 forduló után a 8.-ik helyen áll a tabellán, 6 ponttal, 2 győzelem és 3 vereség után. A házigazdák gyenge pontja a védelem, hisz 5 forduló alatt 9 gólt kaptak, semmiképp nem lessz könnyü dolguk a CFR ellen, hisz mindenki szerint a Kolozsváriak a nagy favoritok a román bajnokság megnyeréséhez.

Fontos megjegyeznünk, hogy hazai pályán még nem vesztett pontot a kis székely csapat, 2 mérkőzésből maximális pontot szereztek, és egyik ellenfelük a jelenlegi román bajnok volt, Gheorghe Hagi csapata a Viitorul Constanta.

CFR CLUJ

A CFR 5 forduló után, ahogy fennébb is emlitettük a tabella vezető, 13 ponttal, 4 győzelem és egyetlen döntetlen, mindenki szerint ők a nagy favoritok a FCSB mellett a bajnoli cimhez.

A mai vendégek egy hazai győzelem után érkeznek, ahol 1-0-ra a Dinamo Bukarestet győzték le.

A kolozsvári csapat vezetőedzője bizonyára az idősebb focikedvelőknek ismert, Dan Petrescu a Chelsea volt jobb hátvédje,ez látszik is eddig a csapaton,hisz 5 forduló alatt csak 1 gólt kaptak.

Valószinü felállás

Sepsi OSK-Niczuly,Răduţoiu, Oros, Ursu, Grecu,Ghinga, Thiaw,Papšys, Cl. Herea, P. Petre,Hadnagy
CFR Cluj-Vâtcă,Cr. Manea, Paulo Vinicius, A. Mureșan, Al. Vlad,Hoban, Nistor,Omrani, C. Deac, Nouvier,Bokila
Az ingyentippek.com szakértőinek tippje erre a mérkőzésre, hogy a CFR Cluj megnyer legalább egy félidőt, amelyre a Winmasters 1,40-es szorzót kinál, regisztrálj te is bannerünkről a Winmastershez és 15.000 Ft. bónuszban részesülsz.

Óriás szorzó-over 3,5 gól 4,20 Winmasters