Sepsi – Djurgarden Tippmix Tippek – augusztus 4. 20:00

Sepsi – Djurgarden Tippmix Tippek – augusztus 4. 20:00

EZ IS NAGY CSATA LESZ?

Az Olimpija Ljubljana ellen tizenegyespárbaj után jutott tovább a Román Kupát és a Román Szuper Kupát is megnyerő Sepsi OSK: a hazai 3-1-es győzelmet követően idegenben 2-0-ra kapott ki. A Rijekát búcsúztató Djurgarden még nehezebb ellenfél…

Nagy formában van a Djurgarden: utolsó nyolc tétmeccsét kivétel nélkül megnyerte, s ezeken ötször legalább kétgólos különbséggel diadalmaskodott.

A Sepsi OSK utolsó hét tétmérkőzésén ötször mindkét csapat szerzett gólt.

A Djurgarden legutóbbi négy idegenbeli tétmeccsén mindig szerzett legalább két gólt.

A Sepsi OSK előző három összecsapásán nem hozott gólt az első játékrész.

A mai tippet a Betinia oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide! 

Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10.000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

 Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.
Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
5/5

100% AKÁR 35.000FT

100% AKÁR 35.000FT