Sassuolo - Torino Sportfogadás Tippek - 2020. október 23. 20:45

Sassuolo – Torino Sportfogadás Tippek – 2020. október 23. 20:45. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Sassuolo - Torino Sportfogadás Tippek - 2020. október 23. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Torino csapatának kedvez (8:7).
Ebből a csapatok háromszor játszottak a Sassuolo stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Sassuolo csapatának kedvez (4:3).

Az elmúlt fél évben a Sassuolo kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Torino egyszer sem nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Sassuolo sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Sassuolo 3 győzelmet, 3 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Torino pedig idegenben kétszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát a Sassuolo jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Sassuolo olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Udinese vagy az AC Milan. A Torino gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Cagliari, a Fiorentina. A Sassuolo csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

FELETT 2,5 – SZORZÓ 1.50

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

BÓNUSZ

Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalakSzámos sportfogadási promóció létezik; az ingyenes fogadástól kezdve kockázatmentes fogadáson át mindenféle jó, széles skálán mozogva. Az Unibet üdvözlő bónuszát nagyon egyszerű megérteni – 100% -os bónuszt kap a játékos az első befizetése alkalmával, egészen 20.000 Ft összegig.

UNIBET ismertető 2020

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj az alábbi
irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó
neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót
az
[email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen
fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még
nincs számlád,katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg
az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.