Sassuolo - Atalanta Tippmix Tippek - május 2. 15:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a 20bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Sassuolo - Atalanta Tippmix Tippek - május 2. 15:00

A Sassuolo remek formában, zsinórban négy bajnokit nyert, idegenben verte a Milant is. Az Atalanta hű önmagához, 33 kör után a legtöbb gólt szerezte az olasz ligában (78), és utolsó meccsén 5-0-ra ütötte ki a Bolognát – újra jönnek a gólok Zapatáéktól?

A Sassuolo utolsó 5 hazai bajnokiján háromszor 3 gólt szerzett.

A Sassuolo utolsó négy hazai bajnoki győzelme alkalmával mindig a második játékrészben szerzett több gólt.

A két csapat mérkőzésein általában potyognak a gólok, az utolsó 8 egymás elleni tétmeccsük során mindig legalább 3 gól született, és ezeken a találkozókon csak egyszer nem talált be mindkét fél.

Az utolsó 8 egymás elleni tétmeccsüket egyaránt az Atalanta nyerte, ráadásul többször igen nagy volt a különbség köztük. Legutóbb 5-1-re győzött az Atalanta, előtte kétszer 4-1-re, míg 2018-ban ezen a pályán 6-2-re ütötte ki a Sassuolót Gasperini együttese.

Tipp

Atalanta
 SZORZÓ 1.50

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk!

 Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.