San Marino – Finnország Tippmix Tippek – november 20. 20:45

San Marino – Finnország Tippmix Tippek – november 20. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Finnország csapatának kedvez (6:0).

Az elmúlt fél évben San Marino egyszer sem nyert hazai pályán és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Finnország egyszer nyert idegenben és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Finnország az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az EB selejtező mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, San Marino 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Finnország pedig idegenben kétszer nyert és kétszer kapott ki. Ez alapján Finnország szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben San Marino olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Kazahsztán, az Észak-Írország vagy a Szlovénia. A Finnország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Szlovénia, a Bosznia-Hercegovina vagy a Románia. Finnország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

San Marino – Finnország Tippmix Tippek – november 20. 20:45

 Felett 3,5

SZORZÓ 1.82

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!