San Marino – Ciprus Tippmix Tippek – június 11. 18:00

San Marino – Ciprus Tippmix Tippek – június 11. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben San Marino egyszer sem nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Ciprus egyszer sem nyert idegenben és egyszer kapott ki. A statisztika alapján San Marino sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, San Marino 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Ciprus pedig idegenben egyszer kapott ki. Tehát San Marino jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben San Marino olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Saint Kitts és Nevis, a Szlovénia vagy a Finnország. A Ciprus gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Koszovó, a Moldova vagy a Grúzia. San Marino csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

San Marino – Ciprus Tippmix Tippek – június 11. 18:00

 Mindkét csapat gólt szerez – NEM

SZORZÓ 1.50

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!