Sampdoria – Sassuolo Tippmix Tippek – május 26. 20:45

Sampdoria – Sassuolo Tippmix Tippek – május 26. 20:45

Az már korábban eldőlt, hogy 11 szezon után búcsúzik az élvonaltól a Sampdoria, a genovaiak a Sassuolo ellen játsszák utolsó hazai mérkőzésüket az idényben. Győzelemmel köszönik meg legkitartóbb szurkolóiknak a bíztatást?

A Sampdoria az utolsó 21 tétmérkőzéséből csak egyet tudott megnyerni. Ezeken az összesített mérlege: 1-6-14.

A genovaiak utolsó hét bajnokiján ötször pontosan 2 gól esett (a további két alkalommal 5, illetve 6).

A Sampdoria szezonbeli három bajnoki sikeréből az egyik épp a Sassuolo ellen érkezett. Januárban 2-1-re verte idegenben a zöld-feketéket úgy, hogy már az első félidőben kétgólos előnyben volt.

A Sassuolo az utolsó négy idegenbeli bajnokiját elbukta, és ezeken háromszor mindkét félidőt elveszítette.

Sampdoria – Sassuolo Tippmix Tippek – május 26. 20:45

Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ: 1.63

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

Sportfogadási oldalak, Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!