Sampdoria – Napoli Tippmix Tippek – szeptember 23. 18:30

Sampdoria – Napoli Tippmix Tippek – szeptember 23. 18:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Napoli csapatának kedvez (13:3).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Sampdoria stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Napoli csapatának kedvez (6:2).

Az elmúlt fél évben a Sampdoria háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Napoli négyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Napoli az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Sampdoria 3 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Napoli pedig idegenben hatszor nyert és egyszer kapott ki. Ez alapján a Napoli szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Sampdoria olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az AS Roma, a Parma vagy a Hellas Verona. A Napoli pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bayern München, a Fiorentina vagy a Wisla Kraków. A Napoli erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Sampdoria olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az AC Milan. A Napoli gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Juventus. A Napoli csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Sampdoria – Napoli Tippmix Tippek – szeptember 23. 18:30

Napoli

SZORZÓ 1.80

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF