Sampdoria - AS Roma Tippmix Tippek - május 2. 20:45

A mai tippet a Betinia oldalán játsszuk meg!
Annak ellenére, hogy a Betinia egy új fogadói oldal, sikerült felkeltenie figyelmünket. Nagy előnyének tudható, hogy MGA licence van és egy tapasztalt befektetői csoport tulajdonát képezi. A havi 5-10.000 esemény kevés, ha az olyan versenytársakhoz hasonlítjuk, mint az Unibet vagy Bet365, de a top ligás kínálata nagyon erős és a szorzók is versenyképesek.

Sampdoria - AS Roma Tippmix Tippek - május 2. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az AS Roma csapatának kedvez (8:2).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Sampdoria stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az AS Roma csapatának kedvez (1:0).
Az elmúlt fél évben a Sampdoria háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az AS Roma négyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. A statisztika alapján a Sampdoria sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Sampdoria 6 győzelmet, 1 döntetlent és 6 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az AS Roma pedig idegenben négyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és hétszer kapott ki. Tehát a Sampdoria jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben a Sampdoria olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Inter, a Fiorentina vagy az Udinese. Az AS Roma pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Shakhtar Donetsk, az Ajax vagy a Braga. Az AS Roma erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Sampdoria olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Bologna, a Genoa vagy a Sassuolo. Az AS Roma gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Cagliari, a Parma vagy a Torino. Az AS Roma csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

 Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.