Salernitana – Empoli Tippmix Tippek – február 9. 20:45

Salernitana – Empoli Tippmix Tippek – február 9. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Empoli csapatának kedvez (10:8).
Ebből a csapatok háromszor játszottak a Salernitana stadionjában, a gólarány 6:6, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Salernitana egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Empoli egyszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Empoli az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Salernitana 1 győzelmet, 4 döntetlent és 7 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Empoli pedig idegenben kétszer nyert, háromszor játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Ez alapján az Empoli szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Salernitana olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lazio vagy a Sampdoria. Az Empoli pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Napoli vagy a Fiorentina. Az Empoli erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Salernitana olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Bologna, a Genoa vagy a Torino. Az Empoli gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Monza, a Frosinone vagy a Hellas Verona. A Salernitana csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Salernitana – Empoli Tippmix Tippek – február 9. 20:45

 Alatt 2,5

SZORZÓ 1.73

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!