Románia – Svájc Tippmix Tippek – november 21. 20:45

Románia – Svájc Tippmix Tippek – november 21. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben Románia kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Svájc egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent. A statisztika alapján Románia sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB selejtező mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Románia 3 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, Svájc pedig idegenben kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent. Tehát Románia jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben Románia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Fehéroroszország, a Koszovó vagy az Andorra. A Svájc pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Spanyolország, a Szerbia vagy a Fehéroroszország. Svájc erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Románia – Svájc Tippmix Tippek – november 21. 20:45

 Mindkét csapat gólt szerez

SZORZÓ 1.72

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!