Roberto Bautista-Agut – Felix Aliassime Tippmix Tippek szeptember 4. 1:00

Facebook
Twitter

Roberto Bautista-Agut – Felix Aliassime Tippmix Tippek szeptember 4. 1:00

A mindössze 21 éves Felix Auger-Aliassime az előkelő, 15. helyet foglalja el a világranglistán, és a US Openen is magabiztosan menetelt eddig, hiszen két meccsen csak egy szettet veszített. Igaz, rutinos, 33 esztendős ellenfele, Bautista-Agut még egyet sem…
Eddig két meccset vívtak egymás ellen: 2020-ban Kölnben Auger-Aliassime nyert (6-3, 1-6, 6-3), míg 2019-ben a Davis-kupában két játszmában Bautista-Agut győzött (7-6,6-3).

Auger-Aliassime utolsó hat meccsén csak kétszer nem nyerte meg az első játszmát.
R. Bautista idei első US Open-meccsén 25, a másodikon pedig 24 volt a játékszám.
Érdekesség, hogy Bautista-Agut remek US Open-kezdése előtt zsinórban két meccset is nyert szett nélkül veszített el.

Roberto Bautista-Agut – Felix Aliassime Tippmix Tippek szeptember 4. 1:00

Felett 3.5 Szettek száma

SZORZÓ 1.53

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 18bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 40.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 40.000FT

BÓNUSZ 100% AKÁR 40.000FT