Real Sociedad – Valencia Tippmix Tippek – május 16. 22:00

Real Sociedad – Valencia Tippmix Tippek – május 16. 22:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Real Sociedad stadionjában, a gólarány 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Real Sociedad kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Valencia kétszer nyert idegenben és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Valencia az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Real Sociedad 3 győzelmet, 4 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Valencia pedig idegenben négyszer nyert és hatszor kapott ki. Tehát a Real Sociedad jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Real Sociedad olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Sevilla, a Las Palmas vagy a Cádiz. A Valencia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Osasuna, a Rayo Vallecano vagy a Granada. A Real Sociedad erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Real Sociedad olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Osasuna, a Villarreal vagy a Paris St. Germain. A Valencia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Las Palmas, a Getafe vagy a Girona. A Real Sociedad csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Real Sociedad – Valencia Tippmix Tippek – május 16. 22:00

Real Sociedad
SZORZÓ: 1.60

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!