Real MADRID – Real SOCIEDAD, tippek – Spanyolország LaLiga – 2019 január 6

Real Madrid – Real Sociedad – tippek – Spanyolország LaLiga – 2019 január 6

Real Madrid 3 hét szünet után ismét a Santiago Bernabeu-ban játszik, ez idő alatt megnyerte a Klubcsapatok Világbajnokságát is. Mostani ellenfele a Real Sociedad, aki az elmúlt nyolc évben minden alkalommal kikapott ezen a pályán, mi több meccsenként legalább 3 gólt kapott. Ezért a tippemet a napi szelvényre is bátran ajánlom.

Related image  Image result for Real Sociedad

 Real Madrid
Az ezelőtt 3 nappal játszott Villareal elleni meccsen magasrangú látványos játékot mutatott, d a második félidőben átadta a kezdeményezést és végül csak egy pontra tett szert.
Ennek következtében már csak 7 pont válassza el az éllovas FC Barcelona-tól és nem hibázhat a Real Sociedad ellen, aki a 2018-as évet 4 egymás utáni vereséggel zárta.
A hiányzók listája Gareth Bale-el bővült, egy héttel ezelőtt pedig Asensio is lesérült. Santiago Solari helyettük Benzema-t, Isco-t és Lucas Vasquez-t állítja a támadás élére.
Lehetséges kezdő: Courtois – Carvajal, Varane, S. Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, T. Kroos – Lucas, Benzema, Isco.

   

 Real Sociedad
Decemberben zsinórban csak vereségeket jegyzett, annak ellenére, hogy ellenfelei csak a Betis, Valladolid, Getafe és Alaves voltak.
Igazi komplexusa van mikor a Santiago Bernabeu-ban kell játszania. 2010 óta minden meccset lveszített ezen a pályán, és minden alkalommal legalább 3 gólt kapott.
Ez alkalommal sincs kilátásban jó végeredmény számára, mivel nincsenek jó formában, illetve a játékosok morálja is nagyon rossz.
Ellenféltől függetlenül nyitott játékot játszik. A Real elleni utolsó meccsen ebben a stadionban két gólt szerzett de ötöt kapott.
Sok a hiányzó is, Miguel Angel Moya és Merquelarz lesérültek, míg Raul Navas, Sandro Ramirez, Kevin Rodrigues, Espinoza és Concha nem valószínű, hogy teljesen felépüljenek a játlk kezdetéig.
Lehetséges kezdő: Rulli – Zaldua, Llorente, H. Moreno, Munoz – Zubeldia, Illaramendi – Januzaj, Zuturuza, Oyarzabal – Willian Jose.

Szorzók Real Madrid – Real Sociedad

Tippek Real Madrid – Real Sociedad

Csak 17 forduló járt le a LaLiga-ban, a Real Madrid-nak még van esélye a bajnoki címre, de nem szabad pontokat veszítenie gyenge csapatok ellen, ahogyan a Villareal-al is történt három nappal ezelőtt.
Benzema és Asensio hiánya nem kellene számottevő legyen, mivel van ki helyettesítse őket. Ugyanakkor a középvonal teljes Modric, Casemiro és Toni Kroos-nak köszönhetően, akik sok gólhelyzetet produkálnak majd a 3 csatár számára.
A Real Sociedad sosem játszott nagyon védekezve a Santiago Bernabeu-ben .Ez alkalommal sok a hiányzó a keretben, és nem kizárt, hogy 3 vagy annál több gólt kapjon.
A statisztika azt mutatja, hogy a baszkok az utolsó 18 meccsből 17 alkalommal gólt szereztek Madridban. Ezért úgy gondolom, hogy a házigazdák győzelme és a több mint 2,5 gól tipp nagy valószínűséggel nyerő lesz.

Tipp Real Madrid – Real Sociedad
 Tipp: Real Madrid győz és több mint 2,5 gól születikszorzó 1.60 a MalinaSPORTS  -nál @ Tedd meg a tippet itt!

Katt IDE és tedd meg a MalinaSPORTS tippet egy 50.000 forint értékű bónusszal!

Powered by Live Score & Live Score App