Real Madrid – Girona Tippmix Tippek – február 10. 18:30

Real Madrid – Girona Tippmix Tippek – február 10. 18:30

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Real Madrid csapatának kedvez (6:5).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Real Madrid stadionjában, a gólarány 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Real Madrid hétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Girona négyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Real Madrid sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Real Madrid 9 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Girona pedig idegenben nyolcszor nyert, kétszer játszott döntetlent. Tehát a Real Madrid jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Real Madrid olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Barcelona, az Atlético Madrid vagy a Braga. A Girona pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a FC Barcelona, a Sevilla vagy a Villarreal. A Real Madrid erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Real Madrid – Girona Tippmix Tippek – február 10. 18:30

Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ: 1.61

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!