Kérd naponta a tippeket itt

Rangers FC - Bayer Leverkusen Európa-Liga mérkőzés, nyolcaddöntő - 2020. március 12. 21:00

Rangers Bayer 04 Leverkusen élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 12.3.2020. -án/-én 21:00 -kor a Ibrox Stadium stadionban, Glasgow, Scotland UEFA Europa League, Knockout stage – Europe -ban/-ben 

Fizess be minimum 20 eurót és kapsz egy 1 700 forintos ingyenes fogadást bármelyik Európa Liga mérkőzésre + bónusz 120% akár 50.000 HUF

Rangers FC – Bayer Leverkusen Tippek – Forma

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben a Rangers FC nyolcszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Bayer Leverkusen négyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Rangers FC sikeresebb volt a közelmúltban.
 
Ha az elmúlt egy évben, az Európa-Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Rangers FC 3 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Bayer Leverkusen pedig idegenben egyszer nyert. Tehát a Rangers FC jobban szerepelt.
 
Rangers az előző mérkőzést az Ross County ellen játszotta (Premiership), az eredmény: 0 – 1 lett (Rangers nyerte a mérkőzést).

Bayer 04 Leverkusen az előző mérkőzést az Eintracht Frankfurt ellen játszotta (Bundesliga), az eredmény: 4 – 0 lett (Bayer 04 Leverkusen nyerte a mérkőzést).
 
Az elmúlt egy évben a Rangers FC olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Porto, a Braga vagy a Feyenoord. A Bayer Leverkusen pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bayern München, a FC Porto vagy a Wolfsburg. A Bayer Leverkusen erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
 

Az elmúlt egy évben a Rangers FC olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Hamilton vagy a Celtic. A Bayer Leverkusen gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Hoffenheim, az 1. FC Köln. A Bayer Leverkusen csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.
 
 Leverkusen nem vesztett mérkőzést az utolsó 9 mérkőzésén.

Rangers FC - Bayer Leverkusen Tippek

TIPPEK

Bónusz

Freebet

Igen Mindkét csapat gólt szerez

Üdvözlö Bónusz 50.000 HUF 

1700 HUF FREEBET

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

Post Views: 171
Powered by Live Score & Live Score App