A Rabona egy új márka, 2019-ben alapították és Curacao-i licence van. A fogadóirodát a Soft2bet működteti, amelynek vannak irodái Ukrajnában, Bulgáriában és Máltán. A sportfogadások felületét az Altenar szolgáltatja.
A Rabona egy sportfogadás kezelő, amely a Curacao-n működtetett Araxio Development része. Abban különbözik a csoport többi tagjától, hogy egyedi kártyákat gyűjthetünk a legnépszerűbb futballistákról, amelyekkel lojalitási bónuszokat szerezhetünk. 95% feletti kifizetéssel kecsegtet futballra és kosárlabdára, sokféle befizetési módot és rengeteg kiváló promóciót kínál, mint a feltöltés utáni bónuszok és emelt szorzók bizonyos sporteseményekre.

A sportfogadások csak egyike a Rabona kínálatának, hiszen kipróbálhatunk egy remek online kaszinót is és virtuális sportokra is fogadhatunk.

Rabona promóciós kód :Üdvözlő bónusz 120% akár 35.000 HUF

Kifejezetten a weboldalunk olvasói számára van egy promóciós kódunk, amely exkluzív 120%-os bónuszt biztosít Önnek 35.000Ft-ig. Ez a legnagyobb bónusz, amit a Rabona-nál talál, és nagyon fontos tudni, hogy ha közvetlenül a weboldalukról regisztrál, akkor csak a klasszikus 100%-os bónuszt kapja 35,000Ft-ig.
Használja a RABONAHU kódot a regisztráció során, és a Rabona az első befizetés 120%-át adja Önnek. Például, ha 10.000Ft-ot fizet be, 12.000Ft bónuszt kap. Természetesen a bónusz igénybevételének van néhány feltétele: a minimális befizetés 6000Ft, és a Skrill és Neteller nem elfogadott fizetési módok a bónusz beváltásához. A teljes körű feltételekért látogasson el a Rabona weboldalára itt!

A Rabona regisztrációja egyáltalán nem bonyolult, mivel csak egy kétoldalas űrlap kitöltését igényli.

Lehet több fiókom a Rabonánál?
Nem, ez a felhasználási feltételek ellen szól. Ha ezt tesszük, a Rabona lezárja a fiókjainkat és törli nyereményeinket. Egy személynek csak egy fiókja lehet!

Hogyan tudhatok meg többet a kifizetési lehetőségekről és ezek időtartamáról?
Szerintünk ennek legjobb módja, ha felveszed a kapcsolatot a vevőszolgálattal, amely chaten keresztül 24/7 elérhető magyar nyelven. Itt néhány másodperc alatt megkaphatod a szükséges információkat.

Vannak a kriptovalutás befizetésekre jellemző bónuszok?
Annak ellenére, hogy a Rabona elfogadja a kriptovalutás befizetéseket, nem találtam ezekre vonatkozó promóciókat!

Mit tegyek, ha a kedvenc játékom nem töltődik be?
A Rabona azt javasolja, hogy töröld a sütiket és próbáld újratölteni a játékot. Ha VPN-t használsz, kapcsold azt ki és próbáld újra. Ha így sem sikerült, akkor lépj kapcsolatba a vevőszolgálattal.

A Rabona kiváló oldal és gyorsan nagyon kedvelté válik hazánkban.
Kimondottan lenyűgözött a sportok lefedettsége. Nagyon kevés olyan szolgáltató van, amelynél hasonlóan gazdag a kínálat a sportokat tekintve. Ha új fogadóirodát keresel, a Rabona tökéletes választás.

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!