R. Gasquet – D. Thiem Tippmix Tippek – szeptember 21. 18:00

R. Gasquet – D. Thiem Tippmix Tippek – szeptember 21. 18:00

AZ ELMÚLT HETE JÓL SIKERÜLT

R. Gasquet a US Openen két meccset nyert, majd Nadal ellen búcsúzott, aztán a Davis Kupában két sikerrel újra bizonyított. D. Thiem a US Openen rögtön kiesett, ám legutóbb Rennes-ben egészen a döntőig menetelt – az osztráknak újfent jó hete lesz?

R. Gasquet utolsó öt meccséből négyet megnyert, a négy siker alkalmával egyaránt behúzta az első játszmát.

R. Gasquet utoljára a 2019-es tornán indult Metzben, akkor a második körben kiesett, és mindkét találkozója 2-1-es eredménnyel zárult.

D. Thiem Rennes-ben négy mérkőzést nyert, ezeken mindig sikerrel vette a 2. játszmát.

A két játékos eddig háromszor találkozott, kétszer a francia nyert, egyszer Dominic Thiem. Mindhárom találkozójuk két nyertes szettig ment, és csak egyszer kellett három szetten át küzdeniük, akkor Gasquet győzött.

R. Gasquet – D. Thiem Tippmix Tippek – szeptember 21. 18:00

 Felett 22,5

SZORZÓ 1.80

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Zulabet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKAR 50.000 HUF

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF