Qarabag Baku – FTC Tippmix Tippek – augusztus 3. 18:00

Qarabag Baku – FTC Tippmix Tippek – augusztus 3. 18:00

NEKIK MÁR NEM ADNAK EGYMECCSES ELŐNYT?

Emlékezetes győzelemmel lépett tovább az FTC a BL-selejtező előző köréből, a zöld-fehérek Pozsonyban nyertek 4-1-re, feledtetve az egy héttel korábbi hazai vereséget. Azerbajdzsánból is sikerrel térnek haza?

A Qarabag és az FTC utolsó 3-3 BL-selejtezőjén minden esetben betalált mindkét csapat, és született legalább három gól.

Az utolsó négy tétmérkőzésükön a ferencvárosiak mindig meg tudták szerezni a találkozó első gólját.

A Qarabag mind a négy szezonbeli BL-selejtezőjén az a csapat nyert a rendes játékidőben, amelyik a félidőben is vezetett.

A Qarabag és a FTC is úgy lépett tovább a BL-selejtező előző köréből, hogy párharcának mindkét találkozóján a második félidőben esett több gól.

Qarabag Baku – FTC Tippmix Tippek – augusztus 3. 18:00

Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ: 1.89

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Fogadási Bónuszok

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 10.000 HUF + 3500FT FREE BET

Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 10.000 HUF + 3500FT FREE BET