Puskás Akadémia vs MTK Budapest Tippek október 17. 19:30

Puskás Akadémia vs MTK Budapest Tippek október 17. 19:30. Sportfogadás, profi fogadási tippek, ingyenes tippjátékok es statisztikák.

Puskás Akadémia vs MTK Budapest Tippek október 17. 19:30

A Puskás Akadémia dobogósként végzett az elmúlt szezonban, ennek megfelelően az idei idényben a nemzetközi porondon is bizonyíthatott. Az EL-selejtezőjének első fordulója azonban a végállomás is volt a felcsútiak számára, akik azóta már ismét teljes intenzitással a bajnokságra figyelhetnek. A Puskásnak kell is a koncentráció, miután az első három megnyert meccs után az előző három fordulóban kétszer is botlott.

Igaz, a Puskást éppen az őt előző két alakulat, a Fehérvár és a címvédő Ferencváros győzte le, a felcsúti csapat így is harmadik helyen várja a hetedik fordulót, amelyben az MTK lesz az ellenfele. A fővárosi alakulat lényegesen gyengébben kezdte az idényt, hat meccsen szerzett öt pontjával pedig csak a 11., vagyis kieső helyen áll.

A Puskás a szezon kezdését még rutinos védője, Thomas Meissner nélkül volt kénytelen teljesíteni, a betegség miatt hiányzó játékos csak két tétmeccsen erősítette a csapatot. A válogatott szünet alatt felépült játékos elmondása szerint már fizikailag is visszanyerte erejét, amire csapatának szüksége is lesz az MTK elleni bajnokin.

“Nem lesz könnyű meccs, de hazai pályán csak a győzelem lehet a cél. Nyilván mi vagyunk az esélyesebbek az újonc ellen, de nem lehet biztosra menni. Óvatosnak kell lennünk, mert a fiatal ellenfél sok mozgással igyekszik majd megnehezíteni a dolgomat” – mondta a klub honlapján a német labdarúgó.

A Puskás sikerének az oddsa 1.75, a döntetlenre 3.75, az MTK győzelmére 4.33 a szorzó.

Foci Tippek

ALATT 3,5 – SZORZÓ 1.48

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

TIPPEK

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj az alábbi
irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó
neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót
az
[email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen
fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még
nincs számlád,katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg
az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.