Puskás Akadémia – Honvéd Tippmix Tippek – május 27. 20:00

Puskás Akadémia – Honvéd Tippmix Tippek – május 27. 20:00

Miután a Honvéd hazai pályán vereséget szenvedett a Mezőkövesdtől az NB I előző körében, a fővárosiaknak élvonalbeli tagságuk meghosszabbításához mindenképpen nyerniük kell a dobogóért, és mindezt az EKL-selejtezőért harcoló Puskás Akadémia otthonában…

A két csapat 2019 májusa óta nem játszott döntetlent Felcsúton, azóta 3-szor a Honvéd és 4-szer a Puskás Akadémia diadalmaskodott itt.

Legutóbbi egymás elleni mérkőzésüket 3-1-re nyerte a Honvéd úgy, hogy a találkozó első gólját a Puskás Akadémia szerezte.

A Puskás Akadémia utolsó öt hazai bajnokiján mindig született legalább 3 találat.

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Kifejezetten a weboldalunk olvasói számára van egy promóciós kódunk, amely exkluzív 120%-os bónuszt biztosít Önnek 35.000Ft-ig. Ez a legnagyobb bónusz, amit a Rabona-nál talál, és nagyon fontos tudni, hogy ha közvetlenül a weboldalukról regisztrál, akkor csak a klasszikus 100%-os bónuszt kapja 35,000Ft-ig.
Használja a RABONAHU kódot a regisztráció során, és a Rabona az első befizetés 120%-át adja Önnek. Például, ha 10.000Ft-ot fizet be, 12.000Ft bónuszt kap. KATT IDE

Puskás Akadémia – Honvéd Tippmix Tippek – május 27. 20:00

FELETT 2.5

SZORZÓ 1.70

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!