PSG - Lens Tippmix Tippek - május 1. 17:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

PSG - Lens Tippmix Tippek - május 1. 17:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Lens csapatának kedvez (1:0).

Az elmúlt fél évben a Paris St. Germain ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Lens négyszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Lens az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Paris St. Germain 8 győzelmet, 1 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Lens pedig idegenben hétszer nyert, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben a Paris St. Germain olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Olympique Marseille, a Lille vagy a St. Etienne. A Lens pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Olympique Marseille, az AS Monaco vagy a St. Etienne. A Lens erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a Paris St. Germain olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Nantes, a Lille vagy az AS Monaco. A Lens gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Red Star FC 93, a Metz vagy a Lyon. A Paris St. Germain csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Tipp

Mindkét csapat gólt szerez – SZORZÓ 1.75

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk!

 Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.