Portugália – Spanyolország, két bajnok találkozása

Portugália – Spanyolország, két bajnok találkozása
A Portugália és Spanyolország közti mérkőzése felér egy döntővel is, és ha mindkettő jól végzi dolgát, akár egy döntő is lehet belőle, hiszen a 2016-os európai bajnokról és a 2010-es világbajnokról beszélünk.

Portugalia vs Spania    Fisht Stadium

Június 15.-én láthatjuk a Portugália és Spanyolország közti álom párbajt, a két válogatott nem aggódik a csoportokból való továbbjutás miatt, csak azért, hogy megnyerjék a csoportot, hogy elkerüljenek egy kényelmetlen ellenfelet a következő körökben.

Egymás elleni találkozók
A két szomszéd ország, Portugália és Spanyolország nagyon sokszor találkoztak már, pontosabban 36 alkalommal. Ebból a spanyolok 18 találkozót megnyertek, míg a portugálok csak 6-ot. Mégis, Cristiano Ronaldo és társai nyerték a legfontosabb párbajt, a 2016-os Európa Bajnokság elődöntőjét.

Portugália – Spanyolország tippek
Spanyolország favorit, győzelme esetén a szorzó 1.88, míg Portugáliának 4.50. Szerintünk ezek a szorzók lehettek volna kiegyensúlyozottabbak is, tény, hogy Spanyolország kerete erősebb, de Portugália válogatottját legyőzni sem könnyű. Mindkét csapat legalább egy-egy gólt fog szerezni, ennek szorzója pedig 1.95, ezt javasoljuk megtenni.

 FOGADJ MOST      OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
 Unibet                             Unibet

Tags: Unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország, A csoport, Portugália, Spanyolország

Powered by Live Score & Live Score App