Portugália – Írország Tippmix Tippek – június 11. 20:45

Portugália – Írország Tippmix Tippek – június 11. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya Portugália csapatának kedvez (2:1).

Ebből a csapatok egyszer játszottak Portugália stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, Portugália csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt egy évben Portugália olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Svédország, a Szlovákia. Az Írország pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Málta vagy a Gibraltár. Portugália erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Portugália olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Horvátország. Az Írország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Skócia. Portugália csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Portugália – Írország Tippmix Tippek – június 11. 20:45

Alatt 3,5
SZORZÓ: 1.54

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!