Portugália – Horvátország Tippmix Tippek – június 8. 18:45

Portugália – Horvátország Tippmix Tippek – június 8. 18:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Portugália kétszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Horvátország egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. A statisztika alapján Portugália sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Portugália 2 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, Horvátország pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent. Tehát Portugália jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Portugália olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Svédország, a Szlovákia vagy a Finnország. A Horvátország pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Hollandia, az Egyiptom vagy a Törökország. Horvátország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Portugália – Horvátország Tippmix Tippek – június 8. 18:45

 Portugália

SZORZÓ 1.72

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!