Plateau Stratégiája

PLATEAU STRATÉGIA

Ez az a stratégia amely a legkevesebb kockázattal jár, és általában a profi sportfogadók használják, akik ebből élnek.

Miből is áll ez a stratégia?

Először is kell válassz egy tőkét amellyel indulsz, például 10.000 forint, amelyet elosztassz 10 fele, vagyis 10×1000 forint, mielőtt neki kezdessz fogadni ki kell tüzz magadnak egy célt, például, hogy 10.000 forintból szeretnél 15.000 forint hasznot. Javasolt, hogy ezzel a stratégiával a minimum odds legyen 2,00 ,tehát választassz 10 szelvényt,mérkőzést külön-külön és mindegyikre teszel 1000 forintot, ha legkevesebb 2,00 szorzót választottál és 10ből 6 nyertes lessz akkor már nyereségen leszel.

Mi törtenik ha elérted a kitüzött célt?

Ha elérted a kitüzött célt vagy megtartod a hasznot vagy ismét újból elosztod a tőkéd 10 fele, a mi példánk esetében 1500 forint.

Mi történik ha az első kör után veszteségen állsz?

Természetesen ez is előfordulhat, ilyenkor nem kell megijedni és “all in-t” játszani, hanem például az első kör után ha maradtok a mi példánk esetén 8000 forinttal azt ismét 10 fele osszátok, és igy folytatjátok ezt a stratégiát.

Nagyon előnyös ez a stratégia ha tényleg jó fogadók vagytok ,hisz elég nagy a valószinüsége, hogy 10ből minimum 6 nyertes legyen.Valójában ez nem hoz rögtön meggazdagodáshoz, de ismétlem csak igy lehet nyerni, ha diszciplináltan, bizonyos szabályok,stratégiák alapján jatszotok.

Ha ezt a stratégiát szeretnétek játszani mindenképp azt javasoljuk ,hogy a Pinnacle fogadóirodát használjátok, habár náluk nincs befizetési bónusz de a szorzók náluk a legnagyobb.

Ha szeretnétek regisztrálni az alábbi linken megtehetitek, bármi más kérdésetek van várunk facebook-on!