Peru – Dánia, egy kiegyensúlyozott mérkőzésnek ígérkezik

Peru – Dánia, egy kiegyensúlyozott mérkőzésnek ígérkezik
Első nézésre Dániának könnyű meccse lesz Peru ellen, viszont ha a dánok nem nyernek, az sem lesz egy óriási meglepetés. Arra tippelünk, hogy kevés gólt látunk majd, illetve félidőben vagy a végén az állás döntetlen lesz.

Peru vs Danemarca      Mordovia Arena
Peru – Dánia június 16.-án látható majd 18:00 órától a Mordovia Arena-ban, a szakértők szerint a dánok a favoritok, de mi úgy gondoljuk, hogy a végeredmény döntetlen lesz.
Egymás elleni találkozók
Az oroszországi VB less az első alkalom, amikor a két válogatott egymás elleni játszik.

Peru – Dánia tippek
A fogadóirodák szerint Peru győzelme esetén a szorzó 3.50, Dániának pedig 2.15, de mi elkerüljük a győztes csapat megtippelését, és inkább a gólszámra fogunk tippelni, kevesebb mint 2.5 gól, a tipp szorzója pedig 1.63.

FOGADJ MOST   OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
MalinaSports           MalinaSports

Tags: MalinaSports, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország, C csoport, Oroszország ,Peru, Dánia

Powered by Live Score & Live Score App