Paysafecard fogadás: Fogadási Oldalak, Amelyek Elfogadják A Paysafecard

Paysafecard fogadás, mi a Paysafecard, hol lehet megvásárolni és hogyan lehet vele fizetni a fogadóirodáknál? A Paysafecard egy nemzetközi előrefizetett szolgáltatás, amelyet online vásárlásokra lehet felhasználni a már kifizetett kártyák használatával. A céget eredetileg Ausztriában alapították, de néhány éve megvásárolta a Skrill, brit e-Wallet cég. Itt mindent megtudhatsz a Paysafecardról.

Fogadási Oldalak, Amelyek Elfogadják A Paysafecard

Az elmúlt években a fogadóirodák jelentős növekedést könyvelhettek el, ezzel egy időben pedig új pénzletételi lehetőségeket is kínálnak, mint a Paysafecard. Mi kizárólagos bónuszokat kínálunk, amit a több mint 6 éves, sikeres partneri kapcsolatnak köszönhetően értünk el Magyarország legjobb fogadóirodáival. Ezeket csak a „Szerezd meg a bónuszt” gombra kattintva találjátok meg az alábbi listában szereplő bármelyik fogadóirodánál.

5/5

125% akár 100€

Üdvözlő bónusz

Powbet Ismertető

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

100% akár 40.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

120% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

100% akár 50.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Paysafecard fogadás: mi a Paysafecard

A Paysafecardot 2000-ben alapították Ausztriában, szóval már jó ideje létezik. A vállalat mögött álló négy ember olyan biztonságos fizetési módot akart adni az ügyfeleknek, amely lehetővé teszi a teljes anonimitást, és olyan előre fizetett rendszert használ, amely nem követeli meg, hogy bárki megadja a banki vagy a hitelkártya adatait.

Így az ügyfelek kártyákat vásárolnak a kiskereskedelmi üzletekben, amelyeket aztán online vásárlás céljából felhasználhatnak. Kezdetben a Paysafecard csak Németországban és Ausztriában volt elérhető, de 2004-ben a vállalat kiterjesztette szolgáltatásait az Egyesült Királyságba, Görögországba, Spanyolországba, Szlovéniába és Szlovákiába. Ettől kezdve bevezetettek e-utalványokat is, amelyek a Paysafecard kártyáit a vásárlásokhoz tette elérhetővé.

2009-ben a vállalat nemcsak Európán belül bővült, hanem átugrott egy teljes óceánt, hogy Argentínában nyújtsa szolgáltatásait, majd csak egy évvel később az USA-ban és Mexikóban is. Emellett megkapták a MasterCard licenszet, amely lehetővé tette a vállalat számára MasterCard alapú tételek kibocsátását. 2013-ban a Skrill megszerezte a Paysafecardot, bár a vállalat saját márkanév alatt továbbra is leányvállalatként működik. Mostanra a Paysafecard több mint 40 országban és több mint 20 pénznemben érhető el.

Több helyen is megvásárolható, mint például benzinkutaknál, elárusító bódékban, a Magyar Posta fiókjaiban, szuper- és hipermárketekben, melyek száma folyamatosan nő. Jelen pillanatban Magyarországon több ezer egységnél lehet Paysafecard-ot vásárolni. Mobiltelefonos alkalmazás is van már, amely segítségével megtudhatod, hogy melyik a hozzád legközelebb lévő hely ahol megvásárolhatod.

Mi a Paysafecard és hogyan tudjuk beszerezni?
A Paysafecard egy alternatív fizetési mód, amely valójában egy előre meghatározott összeggel feltölthető kártya. Nyugta formájában is megvásárolható, amelyen az értéke mellett a vonatkozó PIN kód is fel van tüntetve. Ennek a következő értéke lehet: 2000 forint, 5000 forint, 10.000 forint vagy 25.000 forint. Fontos információ: nincs szükség semmilyen bankszámlára és nincsen egyik bankhoz sem kimondott köze. Úgy működik mint egy kártya, figyelembe véve hogy a pénzösszeg azonnal az egyenleghez adódik.

A Paysafecard Használata

Paysafecard fogadásÁltalánosságban elmagyarázzuk itt, hogy hogyan kell fizetési szolgáltatáshoz vagy valamilyen hasonló módhoz regisztrálni, de a Paysafecard esetében valójában nincs szükség számlára. Igen, manapság valóban létre lehet hozni ilyesmit, főleg annak érdekében, hogy az összes rendelkezésre álló PIN-kódot egy helyen lehessen tartani, és áttekintést nyújtsanak arról, amit már használtál és mi áll még mindig rendelkezésedre.

Ma ez is teljesen lehetséges, és a legtöbb ügyfél inkább a Paysafecardot használja, számla nélkül. Tehát, ha vásárolsz egy kártyát egy kiskereskedelemben vagy az interneten, az elv lényegében ugyanaz. A megvásárolni kívánt összeget választod, általában 10 £ / € / $-tól kezdődően, amely 16 számjegyű PIN-kódot ad meg az előre fizetett kártyádon vagy e-utalványon. Ezt a számot akkor használod, ha tényleges vásárlást teszel meg online, vagy pénzt szeretnél az online kaszinó számlájára helyezni. Ezt a PIN-kódot többször is használhatod, vagy legalábbis amíg az előre fizetett kártyán van még pénz.

A legtöbb ügyfél számára a legfontosabb az, hogy nem kell számlával rendelkeznie, ha nem akar, és így soha nem kell hitelkártyájának vagy banki adatait megadnia sehol, különösen akkor, ha egy Paysafecard előrefizetett kártyát kiskereskedelmi áruházban vásárolja meg, ahol egyszerűen készpénzzel fizethet.

Hogyan kell használni a Paysafecardot?
Mindenik kártyának van egy PIN kódja (nem egy hagyományos kód, hiszen 16 számjegyből tevődik össze), amelyet a fogadóiroda honlapján kell beírni, így a kártyán található összeg bevezetődik a my.paysafecard.com oldalon nyitott fiókunkba. A következő lépés, hogy a fogadóiroda honlapján kiválasztjuk a befizetés módjánál a Paysafecard lehetőséget. Ezután átirányítódunk a Paysafecard hivatalos oldalára, ahol a bejelentkezés után megtörténik az átutalás.

Paysafecard Fogadás 2023: befizetés Online Sportfogadás oldalak Paysafecarddal

Sok online sportfogadás oldalak kínálja a Paysafecardot fizetési lehetőségként. Ha ezt szeretnéd használni, egyszerűen csak a pénztárba kell menned, válaszd ki a kaszinóba befizetni kívánt összeget, és fizetési módként válaszd ki a Paysafecardot. Ezután elkérik a 16-jegyű PIN-kódot, amelyet be kell írni a szükséges mezőkbe, és a kiválasztott összeg automatikusan levonásra kerül az előre fizetett kártyádról.

Ne felejtsd el, hogy nyilvánvalóan csak befizetéseket lehet végrehajtani ezzel a módszerrel. A kaszinónak nincs módja a Paysafecard tényleges felhasználására a kivonásokhoz, mert nincs hova küldenie a pénzt. Ha a Paysafecardot befizetési módként választottad, akkor valószínűleg kifizetési módként a banki utalást kell választanod. Ez gyakran az alapértelmezett kivonási lehetőség az online kaszinókban, amikor a befizetési mód nem alkalmazható a kivonásokhoz. A legtöbb oldalak azt akarja, hogy ugyanazt a módszert válaszd a betétekhez és a kivonásokhoz.

Kell-e külön díjat fizetni?
A vásárlás pillanatában nem kell felárat fizetni, de néhany fogadóiroda a letét pillanatában jutalékot számol fel (például az Zulabet 3%-ot).
Ugyanakkor ha a Paysafecard-ról Skrill-re szeretnénk utalni, utóbbiak 7%-os jutalékot számolnak, így ezt az opciót nem ajánlanám.
Abban az esetben ha 12 hónapon keresztül nem használjuk Paysafecard fiókunkat, adminisztrációs díjat fognak felszámolni, melynek értéke 1.000 forint körüli.

Javasolt online fogadóirodák amelyek elfogadják a Paysafecard.ot:
Sportfogadási oldalak

BET365
Legjobb online fogadóirodá!

Üdvözlő bónusz 100% akár 15.000Ft

Több mint 30 országban több millió ügyféllel a Bet365 a világ egyik legnagyobb fogadóirodája, és ha te is szenvedélyesen szereted a fogadásokat, akkor Neked is érdemes, hogy it számlád legyen.
A 2000-ben alapított bet365 a fogadóipar egyik titánjaként nőtte ki magát, és a világszerte több millió játékosával ez a fogadóiroda olyan szinten van, amiről mások csak álmodhatnak.

UNIBET
A legjobb platform az élő fogadásokhoz

Üdvözlő bónusz 100% akár 20.000Ft

A Tippmixpro mellett az Unibet az a fogadóiroda, amelyik a legtöbb fogadni vágyónak fogadja hazánkban. És világos, hogy miért. A több mint 40 sportágra kínált fenomenális nyereményszorzóktól kezdve az élő fogadási platformon keresztül, ahol számos sportágat nézhetsz élőben INGYENESEN, egészen a komolyságig és tiszteletig, amit minden játékossal szemben tanúsítanak. Szeretnénk, ha hazánkban még több fogadó nyitna számlát az Unibetnél, és feladná a TippmixPro-nál való játékot, mert az előnyök messze jobbak. Íme néhány közülük:

Online sportfogadás es ingyen tippek: Figyelem! Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), INGYEN tagja leszel VIP klubunknak. Mit jelent ez? Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed (az egyéb adatokat kitakarhatod)! Miután megkaptuk az emailt, 24 órán belül elkezdjük küldeni neked a tippeket.

Az általunk ajánlott legjobb bukmékerek: Fogadási oldalak, amelyek elfogadják a paysafecard!

1. Unibet

A futballfogadás terén az Unibet jobb oddsokat kínál, mint a hazánkban a játékosok számára elérhető több mint 20 sportfogadó iroda 85%-a. A Tippmixpro-hoz képest az Unibet legalább 20-30%-kal magasabb oddsokat kínál, így sokkal jobb választás!

2.Bet365

A Bet365 az egyik legversenyképesebb árakat kínálja minden téren – jellemzően 93,5% és 98% között mozog a futball kereskedési árrésük. A Bet365 több mint 20 másik sportágban is nagyszerű oddsokat kínál, és minden lóversenyen a legjobb garantált nyereményajánlatokat kínálja.

3.18bet

A 18bet profitja nagyjából 4%, ami azt jelenti, hogy megéri itt fogadni és a Magyarországon elérhető 25 online fogadóiroda közül a legjobb háromba rangsorolható!

4.Rabona

A fogadási limitek elég magasak és nem valószínű, hogy a felhasználó a szorzókra panaszkodnának, amelyek az iparág legjobbjaival egyenlőek. Az egyszerű fogadásokon kívül a hozam maximalizálása érdekében lehetőség van akkumulátor túltöltésre és egyéb komplex rendszerekre is.

A szerzőről
A szerzőről

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

MEGOSZTOM

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Kapcsolódó Bejegyzések

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!