Paysafecard fogadás: Fogadási Oldalak, Amelyek Elfogadják A Paysafecard

Paysafecard fogadás 2022. A Paysafecard egy nemzetközi előrefizetett szolgáltatás, amelyet online vásárlásokra lehet felhasználni a már kifizetett kártyák használatával. A céget eredetileg Ausztriában alapították, de néhány éve megvásárolta a Skrill, brit e-Wallet cég. Itt mindent megtudhatsz a Paysafecardról.

Fogadási Oldalak, Amelyek Elfogadják A Paysafecard

4.8/5

4.8/5
823 szavazat

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Sportfogadó oldalak
4.7/5

4.7/5
412 szavazat

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.4/5

4.4/5
342 szavazat

120% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.2/5

4.2/5
111 szavazat

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

5/5

4.9/5
278 szavazat

100% akár 10.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Paysafecard fogadás 2021: mi a Paysafe?

A Paysafecardot 2000-ben alapították Ausztriában, szóval már jó ideje létezik. A vállalat mögött álló négy ember olyan biztonságos fizetési módot akart adni az ügyfeleknek, amely lehetővé teszi a teljes anonimitást, és olyan előre fizetett rendszert használ, amely nem követeli meg, hogy bárki megadja a banki vagy a hitelkártya adatait.

Így az ügyfelek kártyákat vásárolnak a kiskereskedelmi üzletekben, amelyeket aztán online vásárlás céljából felhasználhatnak.

Kezdetben a Paysafecard csak Németországban és Ausztriában volt elérhető, de 2004-ben a vállalat kiterjesztette szolgáltatásait az Egyesült Királyságba, Görögországba, Spanyolországba, Szlovéniába és Szlovákiába. Ettől kezdve bevezetettek e-utalványokat is, amelyek a Paysafecard kártyáit a vásárlásokhoz tette elérhetővé.

2009-ben a vállalat nemcsak Európán belül bővült, hanem átugrott egy teljes óceánt, hogy Argentínában nyújtsa szolgáltatásait, majd csak egy évvel később az USA-ban és Mexikóban is. Emellett megkapták a MasterCard licenszet, amely lehetővé tette a vállalat számára MasterCard alapú tételek kibocsátását. 2013-ban a Skrill megszerezte a Paysafecardot, bár a vállalat saját márkanév alatt továbbra is leányvállalatként működik. Mostanra a Paysafecard több mint 40 országban és több mint 20 pénznemben érhető el.

A Paysafecard Használata

Általánosságban elmagyarázzuk itt, hogy hogyan kell fizetési szolgáltatáshoz vagy valamilyen hasonló módhoz regisztrálni, de a Paysafecard esetében valójában nincs szükség számlára. Igen, manapság valóban létre lehet hozni ilyesmit, főleg annak érdekében, hogy az összes rendelkezésre álló PIN-kódot egy helyen lehessen tartani, és áttekintést nyújtsanak arról, amit már használtál és mi áll még mindig rendelkezésedre.

Ma ez is teljesen lehetséges, és a legtöbb ügyfél inkább a Paysafecardot használja, számla nélkül. Tehát, ha vásárolsz egy kártyát egy kiskereskedelemben vagy az interneten, az elv lényegében ugyanaz. A megvásárolni kívánt összeget választod, általában 10 £ / € / $-tól kezdődően, amely 16 számjegyű PIN-kódot ad meg az előre fizetett kártyádon vagy e-utalványon. Ezt a számot akkor használod, ha tényleges vásárlást teszel meg online, vagy pénzt szeretnél az online kaszinó számlájára helyezni. Ezt a PIN-kódot többször is használhatod, vagy legalábbis amíg az előre fizetett kártyán van még pénz.

A legtöbb ügyfél számára a legfontosabb az, hogy nem kell számlával rendelkeznie, ha nem akar, és így soha nem kell hitelkártyájának vagy banki adatait megadnia sehol, különösen akkor, ha egy Paysafecard előrefizetett kártyát kiskereskedelmi áruházban vásárolja meg, ahol egyszerűen készpénzzel fizethet.

Paysafecard Fogadás 2021 - Befizetés Online Kaszinókba Paysafecarddal

Sok online kaszinó kínálja a Paysafecardot fizetési lehetőségként. Ha ezt szeretnéd használni, egyszerűen csak a pénztárba kell menned, válaszd ki a kaszinóba befizetni kívánt összeget, és fizetési módként válaszd ki a Paysafecardot. Ezután elkérik a 16-jegyű PIN-kódot, amelyet be kell írni a szükséges mezőkbe, és a kiválasztott összeg automatikusan levonásra kerül az előre fizetett kártyádról.

Ne felejtsd el, hogy nyilvánvalóan csak befizetéseket lehet végrehajtani ezzel a módszerrel. A kaszinónak nincs módja a Paysafecard tényleges felhasználására a kivonásokhoz, mert nincs hova küldenie a pénzt.

Ha a Paysafecardot befizetési módként választottad, akkor valószínűleg kifizetési módként a banki utalást kell választanod. Ez gyakran az alapértelmezett kivonási lehetőség az online kaszinókban, amikor a befizetési mód nem alkalmazható a kivonásokhoz. A legtöbb kaszinó azt akarja, hogy ugyanazt a módszert válaszd a betétekhez és a kivonásokhoz.

Bónuszok És Egyéb Előnyök

Hogy teljesen őszinte legyek, soha nem láttunk még speciális Paysafecardhoz kapcsolódó online kaszinó bónuszokat. Lehet, hogy léteznek, de mivel még nem futottunk bele egybe sem, így nem tudunk írni arról, hogy milyenek lehetnek.

Ez azt jelenti, hogy ha meglátogatod a Paysafecard honlapját, megnézhetsz egy aloldalt, ami a promóciókra vonatkozik. Jelenleg egyetlen promóció sem tűnik online kaszinókhoz kapcsolódónak, de feliratkozhatsz a Paysafecard hírlevelére, és értesülhetsz az összes aktuális információról és promócióról.

A promóciókat félretéve, az egyik legfontosabb előnye és vonzereje a teljes anonimitás a Paysafecard használata során. Az ügyfelek a már befizetett összegeket használják fel az online vásárlásaikhoz, vagy pénzt helyezhetnek el az online kaszinó számlájukon, de semmiképpen sem kell személyes vagy pénzügyi adataikat megadniuk. Még arra sincs szükség, hogy ellenőriztesd az identitásodat, mielőtt a kártyát használnád. Továbbá az a tény, hogy előre fizetett szolgáltatásról van szó, lehetővé teszi, hogy meglehetősen erős ellenőrzés legyen a pénzeszközök felett. Az előre fizetett kártyák értéke pontosan megegyezik azokkal az összegekkel, amelyekért megvásároltuk. A nem lehet beolvasni hitelkártyádat, vagy nem faragod le túlzottan bankszámládat.

Természetesen több előre fizetett kártyát is vásárolhatsz, de ez egy olyan lépés, amely valójában kétszer is megfontolandó, mielőtt tovább lépnél ezirányba. Tehát a költségvetésed meglehetősen jól irányítható. Ha valaki más megszerzi a kártya PIN-kódját, és használja azt, akkor is jó tudni, hogy pénzeszközeidet biztosítási fedezet alatt tartják.

Sportfogadási oldalak & online fogadóirodák listája, a legjobb online sportfogadás oldalak. Mi kizárólagos bónuszokat kínálunk, amit a több mint 6 éves, sikeres partneri kapcsolatnak köszönhetően értünk el Magyarország legjobb fogadóirodáival. Ezeket csak a „Szerezd meg a bónuszt” gombra kattintva találjátok meg az alábbi listában szereplő bármelyik fogadóirodánál. Katt ide

Fogadási Bónuszok

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok