Partizan-Videoton,Európa Liga, 21 óra

Partizan-Videoton,Európa Liga, 21 óra

Ma este 21 órától a Videoton történelmet irhat a magyar foci modern korában, hisz Belgrádba sorra kerül az első mérkőzés, a cél az Európa Liga csoportba jutás.

A szerbek bizonyára mindent megfognak tenni azért, hogy a szurkolók elfelejtsék az Olympiakos elleni összecsapást, ami után 3-5-ös összesitéssel elhagyták a Bajnokok Ligája selejtezőket. A Partizan a szerb bajnokságot majdnem tökéletesen kezdte, hisz öt mérkőzésből négyet megnyert, idén minden mérkőzésen sikerült legalább egy gólt rúgniuk.

Marko Nikolic nagyon jól ismeri mai ellenfelét, hisz tőlük érkezett a Videoton padjára, tehát semmikép nem lessz könnyü dolguk a szerbeknek, habár kétségtelen a két csapat közötti különbség, valamint a nemzetközi kupákban való tapasztalat.

A Vidinek már ez lessz idén a 7.-ik Európa Ligás mérkőzése, idáig a mieinknek is minden mérkőzésen sikerült gólt rúgniuk, nagyon reméljük, hogy ma is igy lessz.

Valószinü felállás

PartizanKaljajic – Mielelic, Cirkovic, Ostojic, Vulicevic – Pantic, Jevtovic, Jancovic – Kana, Durdevic, Leonardo.

VideotonKovacsik – Juhasz, Fiola, Nego, Szolonoki – Stopira, Patkai, Hadzic, Slujic – Scepovic, Henty.

Az ingyentippek.com szakértői tippje erre a mérkőzésre, hogy mindkét csapat szerez gólt,amelyre a WINMASTERS 1,88-as szorzót ad, azonban ha reálisan próbálunk tekinteni a mai mérkőzésre a Partizan győzelme 1.90-es szorzót ér ami még sokkal reálisabb, tehát mi ezt a két választást tudjuk ajánlani.

Regisztrálj te is bannerünkről a WINMASTERShez és 15.000 Forint bónuszban részesülsz.