Parma - AC Milan Tippmix Tippek - április 10. 18:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Parma - AC Milan Tippmix Tippek - április 10. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az AC Milan csapatának kedvez (9:5).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Parma stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az AC Milan csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Parma egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az AC Milan ötször nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az AC Milan az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Parma 1 győzelmet, 5 döntetlent és 7 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az AC Milan pedig idegenben tizenegyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján az AC Milan szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Parma olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az AS Roma, a Pescara vagy a Cosenza 1914. Az AC Milan pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Celtic, a Sparta Praha vagy az Inter. Az AC Milan erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Parma olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Bologna, a Genoa. Az AC Milan gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Spezia vagy az Inter. Az AC Milan csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Tipp

AC Milan
 SZORZÓ 1.72

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk!

 Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.