Paris St. Germain - Borussia Dortmund Bajnokok Ligája mérkőzés, nyolcaddöntő - 2020. március 11. 21:00

Paris Saint-Germain Borussia Dortmund élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 11.3.2020. -án/-én 21:00 -kor a Parc des Princes stadionban, Paris, France UEFA Champions League – Europe -ban/-ben

Paris St. Germain – Borussia Dortmund Tippek – Forma

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Borussia Dortmund csapatának kedvez (2:1).
Az elmúlt fél évben a Paris St. Germain hatszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Borussia Dortmund ötször nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Paris St. Germain sikeresebb volt a közelmúltban.
 
Ha az elmúlt egy évben, a Bajnokok Ligája mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Paris St. Germain 3 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Borussia Dortmund pedig idegenben egyszer nyert és kétszer kapott ki. Tehát a Paris St. Germain jobban szerepelt.
 
Az elmúlt egy évben a Paris St. Germain olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Real Madrid, a Club Brugge vagy a Lyon. A Borussia Dortmund pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Feyenoord, a Slavia Praha vagy a Mönchengladbach. A Paris St. Germain erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Paris Saint-Germain az előző mérkőzést az Strasbourg ellen játszotta (Ligue 1), az eredmény: – lett.

 Borussia Dortmund az előző mérkőzést az Borussia M’gladbach ellen játszotta (Bundesliga), az eredmény: 1 – 2 lett (Borussia Dortmund nyerte a mérkőzést)
 
Az elmúlt egy évben a Paris St. Germain olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Reims. A Borussia Dortmund gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Hoffenheim. A Borussia Dortmund csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.
Paris St. Germain 6., Borussia Dortmund 24. a Focikatalógus All-Time toplistáján. Ez alapján a Paris St. Germain jobb csapatnak tűnik.

Az első kör eredménye: Dortmund – Paris St.-Germain 2-1
Paris St.-Germain nem vesztett az utolsó 13 mérkőzésén.
4 hazai mérkőzésén győzött zsinórban Paris St.-Germain.

Paris St. Germain - Borussia Dortmund Tippek

TIPPEK

Bónusz

Paris SG nyer

Üdvözlö Bónusz 35.000 HUF 

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.
Post Views: 263
Powered by Live Score & Live Score App