Paris SG – Borussia Dortmund Tippmix Tippek – szeptember 19. 21:00

Paris SG – Borussia Dortmund Tippmix Tippek – szeptember 19. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben a Paris St. Germain kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Borussia Dortmund hétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Borussia Dortmund az utóbbi mérkőzéseit.

Az elmúlt egy évben a Paris St. Germain olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lens, a Le Havre vagy az Ajaccio. A Borussia Dortmund pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Manchester United, a Freiburg vagy az Augsburg. A Borussia Dortmund erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Paris St. Germain olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Cerezo Osaka, a Lorient. A Borussia Dortmund gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a RB Leipzig vagy a Bayern München. A Borussia Dortmund csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Paris SG – Borussia Dortmund Tippmix Tippek – szeptember 19. 21:00

 Paris SG

SZORZÓ 1.77

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!