Panevezys – HJK Helsinki Tippmix Tippek – július 9. 17:30

Panevezys – HJK Helsinki Tippmix Tippek – július 9. 17:30

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben a Panevezys háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a HJK Helsinki négyszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a HJK Helsinki az utóbbi mérkőzéseit.

Az elmúlt egy évben a Panevezys olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Suduva, a BFC Daugavpils vagy a FA Siauliai. A HJK Helsinki pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Inter Turku, a Mariehamn vagy a Hammarby. A HJK Helsinki erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Panevezys olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Banga Gargzdai, a Hegelmann Litauen vagy a Zalgiris Vilnius. A HJK Helsinki gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Oulu, az Ilves vagy a Lahti. A HJK Helsinki csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Panevezys – HJK Helsinki Tippmix Tippek – július 9. 17:30

 HJK

SZORZÓ 1.63

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!