Paksi vs ZTE Tippek Holnap 15:30

Az OTP Bank Liga 7. fordulójában a Paksi FC a ZTE ellen folytathatja jó sorozatát, amelyet Bognár György vezetőedző kinevezése után kezdett el.

Paksi vs ZTE Tippek Holnap 15:30

A paksiak előbb továbbjutottak a Magyar Kupából, majd nyertek két bajnoki mérkőzésen is: előbb 4-0-ra verték hazai pályán az MTK-t, majd 2-1-re legyőzték idegenben a DVTK-t is. A sikerek meghozták a tolnaiak önbizalmát, így a ZTE elleni hazai meccsen nem is lehet más a kitűzött céljuk, mint a sorozat folytatása, az újabb győzelem.

“A Zalaegerszeg is nagyon megváltozott az utóbbi időben. Új edzőjük van, rengeteg játékosuk jött és ment, ugyanakkor hasonló erőt képviselnek, mint tavasszal. Más stílusban játszanak, de semmiképp nem lehet félvállról venni Őket. Idehaza nem játszhatunk, és nem is fogunk döntetlenre futballozni. Stílushűek akarunk maradni, támadnunk kell, be kell gyűjtenünk a három pontot, ez nem kérdés” – mondta a Paks 25 éves csatára, Hahn János.

A ZTE gyengült az idény előtt, meghatározó játékosok sora távozott a csapattól, és elhagyta a klubot a tavaszi sikeredző, Márton Gábor is. A teljesítmény azonban nem esett túlzottan vissza, a kék-fehérek nyolc ponttal az ötödik helyen állnak a tabellán, két győzelem és két döntetlen mellett két vereséget szenvedtek el, az előző fordulóban hazai pályán 4-2-re alulmaradtak a Budapest Honvéddal szemben.

Mindkét csapatnak egy-egy játékosát kellett nélkülöznie az elmúlt 10 napban, a ZTE-ből Könyves Norbert, valamint a Paksból Hegedüs Lajos volt tagja a magyar válogatottnak.

A Paks hazai győzelmére 2.70 az odds, a döntetlenre 3.40, ZTE idegenbeli diadalára 2.50 a szorzó.

Foci Tippek

Mindkét csapat gólt szerez – SZORZÓ 1.58

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

TIPPEK

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj az alábbi
irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó
neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót
az
[email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen
fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még
nincs számlád,katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg
az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.