Paksi – Ferencváros Tippek, 01 Február, 18:30

Paksi – Ferencváros Tippek 01 Február, 18:30. A Paksi – Ferencváros mérkőzésre keresel tippeket? Olvasd el alább szakértőink elemzését és tudd meg, hogy mire érdemes fogadni!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.

Paksi - Ferencváros Tippek

A két csapat 4. fordulóból pótolt bajnokijával tovább tisztul a kép, a NB I teljes mezőnye 17 mérkőzésen lesz túl. A múlt gólgazdag összecsapást ígér, hiszen utolsó 13 egymás elleni tétmérkőzésükön mindig esett legalább három találat…

Noha a két csapat egyaránt egy bajnoki mérkőzéssel kevesebbet játszott eddig, mint riválisaik, mégis náluk fordult elő legtöbbször, hogy mindkét félidőben be tudtak találni. Ez a Paksnak hatszor, míg az ferencvárosiaknak tízszer sikerült.

Az FTC az utóbbi hét paksi bajnokiján mindig szerzett legalább két gólt, négyszer pedig legalább három találattal zárt. Az FTC utolsó négy bajnokiján mindig döntetlen volt a félidei állás. Az utolsó négy bajnokiján a Paks mindig meg tudta szerezni a találkozó első gólját, háromszor pedig az utolsó gól is a tolnaiak nevéhez fűzödött.

Paksi - Ferencváros Statisztika

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF + 3500FT FREEBET! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Katt ide!

Paksi - Ferencváros Tippek

FELETT 2,5
SZORZÓ: 1.57

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

125% akár 35.000Ft

125% akár 100€

150% akár 50.000ft

100% akár 20.000Ft

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Sportfogadási oldalak, Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!