Paks vs. Ferencváros tippek Magyarország szombat 19:30

Kérd naponta a tippeket itt

Paks vs. Ferencváros tippek Magyarország szombat 19:30

Paks

Ferencváros

A nap legpikánsabb meccse elé nézünk. Nem a két klub múltja, presztizse vagy a tabellán elfoglalt helyezése miatt, hanem Böde Dániel miatt. A “százkilós” center elmondhatja magáról, hogy mindkét együttes legendájaként tartják számon, a paksiak és a ferencvárosiak szurkolói is egyaránt bálványozzák. 

Benne pedig ott mocoroghat a bizonyítási vágy, hiszen nyáron a kevés játéklehetőség miatt kényszerült el a IX. kerületből, Rebrov-mester kijelentette, hogy az egykori közönségkedvencből maximum kiegészítőemberként számít. Bödének eddig nem megy úgy a játék egykori sikerei helyszínén, ahogy előre várta a publikum, hiszen öt fordulót követően még mindig nem tudta megszerezni első idei gólját, pedig az edzőmeccseken ő volt a csapat házi gólkirálya. A Paksot mióta átvette Tomiszlav Sivics mester, látványosabb, célratörőbb futball jellemzi, de a kiszámíthatatlanság továbbra is a zöld-fehérek fő ismérve. 

Kétarcú a csapat, bárki ellen pontokat hullajthatnak, ugyanakkor bárkit le is győzhetnek. Ezt támasztja alá, hogy a Kisvárda ellen pontot sem voltak képesek gyűjteni, de az addig százszázalékos, jelenleg második helyen álló Mezőkövesdet simán legyőzték. Böde helyett Hahn János szórja a gólokat Pakson, négy góljával ott liheg a Futács-Grozav-Hodzics trojka mögött a góllövőlistán. 

A Fradi tartalmas ősz elé néz, hiszen a vezetőség megkönnyebülésére végre valahára bepréselték magukat az Európa Liga csoportkörébe. A válogatott szünet miatt nem valószínű, hogy Rebrov tartalékolna, hiszen a játékosai alapból kipihentek, de arra sincs nagy esély, hogy a legerősebb kezdőcsapatot küldi ki szombat este. 

A pontokra szüksége van a sasoknak, hiszen a Puskás Akadémia elleni súlyos balmát követően egy újabb pontvesztéssel komoly lépéshátrányba kerülnének a rivális Vidivel szemben. Nem brillírozik egyébként az FTC a bajnokságban, mondhatni takaréklángon élnek, a Kaposvárt és a DVTK-t is mindössze 1-0-ra győzték le – igaz, az utóbbi ellen úgy domináltak, hogy majd’ a teljes meccset emberhátrányban kellett megoldaniuk. 

A Paks hazai pályán igen jó eredményeket ér el, legutóbbi tizennyolc meccsén tizenháromszor nem szenvedtek vereséget, ám a Fradi ellen már nem ennyire fényes a helyzet. Legutóbbi két meccsükön egyaránt 3-0-ás ferencvárosi győzelem született (érdekesség, hogy mindkétszer betalált Böde). Nem biztos, hogy ez a meccs a gólörömöktől lesz hangos… 

Hogyan fogadd az 20.000 FORINTOS szelvényt?

1. Hogyan fogadd az 20.000 FORINTOS szelvényt?

2. Fizess be előre

3. Használd ki a 1OO% os első befizetési 2O.OOO Forintos Bónuszt.

Nyits ma számlát a UNIBETNEL az oldalunkon levő bannerekről. Hagyd itt az elérhetőséged és egy 6O napos ingyenes Szuper Tipp bérletet kapsz, a legjobb csoport Magyarországon. Csak az ingyentippek weboldalon érvényes!
 

Tuddj meg több infót erről az ajánlatról , KATTINTS IDE.

Paks vs. Ferencváros tippek Magyarország szombat 19:30

Csak az egyik csapat szerez gólt

@ Szorzó 2.10

20.000 Forint Kockázatmentesen

Powered by Live Score & Live Score App